More

  Er du klar for Camp Villmark? 

  Rett over påske blir villmarken flyttet innendørs, nærmere bestemt inn på Norges Varemesse i Lillestrøm. Den tradisjonsrike Villmarksmessen blir nemlig revitalisert i 2015, og arrangørene er stolte av å kunne presentere Camp Villmark.

  Av: Endre Hopland

  – Dette blir et arrangement fullpakket med spennende utstillere og morsomme aktiviteter. Camp Villmark skal være en inspirasjonsarena for alle med interesse for jakt, fiske og friluftsliv, og vi håper mange tar turen til Lillestrøm 9.-12. april, sier prosjektleder Daniel Alexander Holm til Hooked.

  37-åringen, som blant annet har bakgrunn fra Fri Flyt AS og Podie Sport & Media AS, har jobbet med konsept- og forretningsutvikling i sportsbransjen siden midten av 2000-tallet. Han legger ikke skjul på at han er over gjennomsnittet interessert i friluftsliv, og da spesielt utviklingen av sportsbransjen og gleden av å ha med seg barn på tur. Denne brennende interessen håper han å overføre til enda flere under årets store messesatsing. Og stort, det er et sentralt stikkord på Lillestrøm uken etter påske.

  26 foredrag

  – Camp Villmark bruker to store og en mindre hall for å få plass til alle. Totalt er messearealet rundt 18 000 kvadratmeter brutto. I tillegg kommer rundt 1000 kvadratmeter utendørs. I år blir vi i underkant av 200 utstillere, plassert i temaområder som jakt, fiske, friluftsliv, media, hund og lignende. Vi har også spennende planer for årene som kommer, men allerede i år blir det masse nytt, forteller Holm.

  Blant årets godbiter finner vi hele 26 foredrag, hvorav 10 blir streamet rett ut på nettsiden til Camp Villmark. Dette er et tilbud for de som bor langt fra Lillestrøm, og som ikke fysisk kan delta.

  – Vi må tenke nytt, og så langt har vi klart det! Vi ønsker å trekke til oss aktive familier, og det er et mål at Camp Villmark skal utvide hvert eneste år. Flere utstillere og flere besøkende er vi alltid på jakt etter, og på sikt skal vi også lansere aktivitetstilbud ute i de ulike miljøene, sier Holm, som er helt sikker på at hele familien har et veldig godt arrangement med fokus på aktiviteter, kjøp, utstillinger og moro i vente.

  Rovfiskakvarium

  Hvor mange som kommer til å dukke opp tør ikke prosjektlederen spekulere i, men han understreker at det er flere faktorer som tilsier at messen i år får mye oppmerksomhet rettet mot seg.

  – To tidligere messearrangementer er besluttet lagt ned. Selv samarbeider vi med NJFF, og vi har en ny og spennende profil med særdeles godt innhold. Aldri tidligere har arrangementet hatt så mange aktiviteter, og dette er et ledd i fornyelsen etter at Norges Varemesse tok over det hele våren 2014. Vi håper også på godt arrangementsvær, det vil si sol med regnsky, sier han til Hooked.

  Holm - Camp Villmark
  Daniel Alexander Holm er prosjektleder for Camp Villmark. (Foto: Privat)

  For de fiskeinteresserte er ikke Holm i tvil om at rovfiskakvariet på 22 000 liter vil bli en av årets virkelige høydepunkter.

  – Her blir det fiskedemonstrasjoner nesten hver eneste time, med forskjellige leverandører. Det blir fisket etter gjedde og annen rovfisk, el og merke med kunstagn uten krok. Aldri tidligere har dette akvariet vært vist i Norge, så det er en stor og spennende nyhet, forteller han.

  I årene som kommer ønsker messen å bygge opp fisk og fiske i større grad, og rovfiskakvariet er et ledd i denne satsingen. På NJFF sin 1000 kvadratmeter store stand, blir det ellers fluebindekurs og «tegn en fisk» for de minste, for å nevne noe.

  – Castingdammen blir også videreført med daglig program. Vi tar fisk på alvor, sier Holm.

  Stort arrangement

  Å arrangere en messe med et slikt omfang er unektelig en stor jobb, men prosjektlederen forsikrer at arrangørene har hatt kontroll i lang tid.

  – Samtidig er vi ikke flere enn tre personer som gjør dette på heltid. Under selve messen er vi selvsagt flere. Da kommer selve messearebeiderne, som teknisk konsulent, kundeserviceansvarlig og flere. Dette er viktige personer å ha i kulissene. Det er mange detaljer som skal løses, men vi er flinke til å lede de ulike prosessene. Det er mye jobb, men vi sover godt om nettene, og vi gleder oss. Dette er gøy, og vi håper publikum mener det samme, sier han til Hooked.

  Åpningstider, program og all annen praktisk informasjon om messen finner du på campvillmark.no.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles