More

  Ekstremt arbeidsjern fra Hardy

  Hardy Ultralite SDS er navnet til en av årets virkelig spennende nyheter på fluesnellefronten.

  Av: Endre Hopland

  Enten du jakter tarpon på sørligere breddegrader eller storlaks i sommerstrie Alta, bør du absolutt vurdere Ultralite SDS om du er på jakt etter en ny fluesnelle i år. Snellen er designet for å tåle ekstreme temperaturer og lange perioder med stillstand, etterfulgt av kilometervis med utras, som jo er det vi alle higer etter når vi jakter drømmefisken.

  Ultralite SDS har et vanntett bremsesystem med seks disker og hele 14 pund med bremsekraft. I tillegg er snellen utstyrt med et såkalt Large Arbour-design for hurtig innsveiving. Både snellehuset og spolen er ellers maskinert i 6061-aluminium, så at det her er snakk om et arbeidsjern av de sjeldne, hersker det liten tvil om.

  Hardy

  For å underbygge det hele ytterligere, vant snellen prisen for ”Best New Fly Reel” under Efttex for sesongen 2014/2015. Snellen finnes i tre størrelser, WF9, WF11 og WF12. Herligheten markedsføres av Pure Fishing, og har en veiledende pris i Norge på 4299 kroner.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles