More

  Du kan vinne denne på Nordbytjernet 13. februar

  Lørdag 13. februar går den tradisjonsrike isfiskekonkurransen til Villmarksbutikken av stabelen på Nordbytjernet. Førstepremien bør virke forlokkende på de fleste.

  Av: Endre Hopland

  Isfiskekonkurransen til Villmarksbutikken har blitt arrangert i en årrekke, og trekker vanligvis et par hundre mennesker til Nordbytjernet. Kim Skjerve i Villmarksbutikken satser på en dobling av dette antallet når det i år settes opp en ATV til en verdi av 74 900 kroner i førstepremie.  – Vi har lange tradisjoner med flotte premier i denne konkurransen, men dette er noe annet. Tanken er å skape litt blest om arrangementet, og forhpentligvis øke populariteten, sier Skjerve til Hooked.

  Førstepremien i konkurransen er altså en ATV, nærmere bestemt en Can-Am Outlandet L PRP T3. Denne leveres av Akershus Traktor, og nettopp du kan vinne den. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på konkurransen via denne e-postadressen, og fiske som du aldri har fisket før når det hele braker løs lørdag 13. februar fra klokken 11.00.

  – Dette er et familiearrangement, og alle er selvsagt velkommen til å delta. Vi kjører på med grilling og sosialt i tillegg til fiskingen, men vi antar de fleste vil være på isen med stengene. I kampen, sier Skjerve.

  Om konkurransen:

  • Påmelding i butikken dagene før konkurransen, på e-post eller på tjernet lørdag 13. februar fra klokken 09.00. Ved påmelding på mail, husk alder.
  • Konkurransen varer fra klokken 11.00 til klokken 14.00, med utgang klokken 10.45.
  • Påmeldingsavgift er 150 kroner for voksne og 50 kroner for barn/junior.
  • Klasser for barn, junior, dame, herre og veteran.
  • I barneklassen er mort tellende art, men ikke i kampen om hovedpremien. Der er det bare abbor som gjelder, og det er flest antall kilo som stikker av med ATV-en.
  • Arrangøren har egne folk på tjernet for å bore hull dersom du ikke har eget isbor. Det blir også servert varm mat og drikke på tjernet.
  • Det vil i år også være en nybegynnerklasse med kortere fisketid. Her kan barna få hjelp fra kyndige veiledere. Fisket vil foregå i et eget, avgrenset område med ferdigborede hull.
  • Påmelding til nybegynnerklassen er mellom klokken 11.00 og 12.00. Fisketiden er klokken 12.00-13.00.
  • Premieutdelingen foregår i butikken på Saga senter fra klokken 15.00. Det blir premier til alle i barneklassen, og 50 prosent premier i de øvrige klassene.
  • Det blir i år omfattende kontroller på grunn av svært store premier.

  Under kan du se levende bilder fra en tidligere isfiskekonkurranse på Nordbytjernet:

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles