More

  Du kan vinne denne på Nordbytjernet 13. februar

  Lørdag 13. februar går den tradisjonsrike isfiskekonkurransen til Villmarksbutikken av stabelen på Nordbytjernet. Førstepremien bør virke forlokkende på de fleste.

  Av: Endre Hopland

  Isfiskekonkurransen til Villmarksbutikken har blitt arrangert i en årrekke, og trekker vanligvis et par hundre mennesker til Nordbytjernet. Kim Skjerve i Villmarksbutikken satser på en dobling av dette antallet når det i år settes opp en ATV til en verdi av 74 900 kroner i førstepremie.

  – Vi har lange tradisjoner med flotte premier i denne konkurransen, men dette er noe annet. Tanken er å skape litt blest om arrangementet, og forhpentligvis øke populariteten, sier Skjerve til Hooked.

  Førstepremien i konkurransen er altså en ATV, nærmere bestemt en Can-Am Outlandet L PRP T3. Denne leveres av Akershus Traktor, og nettopp du kan vinne den. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på konkurransen via denne e-postadressen, og fiske som du aldri har fisket før når det hele braker løs lørdag 13. februar fra klokken 11.00.

  – Dette er et familiearrangement, og alle er selvsagt velkommen til å delta. Vi kjører på med grilling og sosialt i tillegg til fiskingen, men vi antar de fleste vil være på isen med stengene. I kampen, sier Skjerve.

  Om konkurransen:

  • Påmelding i butikken dagene før konkurransen, på e-post eller på tjernet lørdag 13. februar fra klokken 09.00. Ved påmelding på mail, husk alder.
  • Konkurransen varer fra klokken 11.00 til klokken 14.00, med utgang klokken 10.45.
  • Påmeldingsavgift er 150 kroner for voksne og 50 kroner for barn/junior.
  • Klasser for barn, junior, dame, herre og veteran.
  • I barneklassen er mort tellende art, men ikke i kampen om hovedpremien. Der er det bare abbor som gjelder, og det er flest antall kilo som stikker av med ATV-en.
  • Arrangøren har egne folk på tjernet for å bore hull dersom du ikke har eget isbor. Det blir også servert varm mat og drikke på tjernet.
  • Det vil i år også være en nybegynnerklasse med kortere fisketid. Her kan barna få hjelp fra kyndige veiledere. Fisket vil foregå i et eget, avgrenset område med ferdigborede hull.
  • Påmelding til nybegynnerklassen er mellom klokken 11.00 og 12.00. Fisketiden er klokken 12.00-13.00.
  • Premieutdelingen foregår i butikken på Saga senter fra klokken 15.00. Det blir premier til alle i barneklassen, og 50 prosent premier i de øvrige klassene.
  • Det blir i år omfattende kontroller på grunn av svært store premier.

  Under kan du se levende bilder fra en tidligere isfiskekonkurranse på Nordbytjernet:

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles