Drømmefisken mai: Taretorsk og ørretdorging etter Bekkis-metoden

Hver måned deler vi ut fire premier i Drømmefisken, blant annet for månedens historie og månedens bilde. I mai går disse til Simen Holler og Øystein Davidsen.

Av: Endre Hopland

Maivinnerne i vår store fiskekonkurranse Drømmefisken er kåret, og det var Kim Erik Tanglien som stakk av med premien for månedens største fisk, mens Kristoffer Flesaker kapret månedens jurypris.

Les også: Vinn unik tur til Alaska verdt 250 000 kroner – dette er Drømmefisken

De to andre prisene vi deler ut på månedlig basis er månedens historie og månedens bilde.

Annonse

I mai går premien for månedens bilde til Øystein Davidsen, som nok en gang har plukket seg en fin middagstorsk, denne gangen et eksemplar som tydeligvis har holdt seg i nærheten av taren, og har fargedrakt heretter.

Premien for månedens historie går denne gangen til Simen Holler. Heller ikke denne gangen er bidraget særlig langt, men som nevnt tidligere er det heller ikke poenget i denne kategorien. Et lite innblikk i deltakernes fiskeliv er det vi er på jakt etter, og da holder det gjerne med en setning eller to. Her er hva Holler skriver:

Var ute og prøvde meg på litt dorging her om dagen, og jeg brukte wobbler slik jeg har sett Cato Bekkevold gjør det. Jeg rodde til armene holdt på å falle av, men jeg fikk min belønning til slutt, i form av dette monsteret på hele 225 gram!

Både Davidsen og Holler vinner hver sin Cato Bekkevold-DVD om fjellfiske etter ørret og røye i Tydal. Kanskje det er nye tips å plukke opp her, i alle fall for Holler?

Ønsker du å delta i Drømmefisken? Gå til www.hooked.no/drommefisken for å registrere deg og få muligheten til å vinne flotte premier hver eneste måned. Alle artikler og filmer om Drømmefisken finner du på www.hooked.no/dromme.

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

video

Bruk Deeper under sommerens ørretjakt

Ørretfiske kan som kjent være like enkelt som vanskelig, men med Deeper blir alt så mye enklere. Av: 3 på Kroken – Natur- og villmarksopplevelser Vi befinner...
video

Hunden lurte døden med GPS

Da hunden gikk igjennom isen under jakt var det peileren som ble redningen for hund og eier. En spennende historie fra våre svenske brødre,...