More

  Dette bildet sikrer fotografen en mil med snøre fra Sufix

  Andreas Åslund sitt herlige bilde av en ung og meget fornøyd ørretfisker gjør fotografen 50 spoler med Sufix-snøre rikere.

  Tidligere i år lanserte vi konkurransen Sufixsommer, der alle som tagget sine fiskebilder på sosiale medier med #sufixsommer var med i trekningen om 25 spoler med mono- og 25 spoler med multisnøre fra produsenten som gav navn til konkurransen. Nå har altså trekningen funnet sted, og vinneren er Andreas Åslund.

  Premien består altså av fiskesnøre. Massevis av fiskesnøre. 10 750 meter til en verdi av 15 000 kroner for å være helt nøyaktig. Snøret er fordelt på 25 300-metersspoler med Sufix DuraFlex monofilament og 25 130-metersspoler med Sufix 832 multifilament. Tykkelse på snøret på spolene velger vinneren selv.

  VINNERBILDET: Ung og genuin fiskeglede er gjennomgangsmelodien i vinnerbildet. (Foto: Andreas Åslund)

  – Engasjementet har vært stort, og massevis av flotte bilder har vært med i konkurransen. Vinneren ble tilfeldig trukket, men det var også et herlig bilde som vant. Fiskeglede for folk i alle aldersgrupper er jo det det hele handler om, sier Hooked-gründer Bernt Nor.

  Vi gratulerer vinneren, og takker samtidig alle fiskere der ute som deltok i konkurransen. Fisk videre, og fortsett å dele fiskebilder. Kast gjerne på hashtaggen #hookedno, også.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles