More

  Dette bildet sikrer fotografen en mil med snøre fra Sufix

  Andreas Åslund sitt herlige bilde av en ung og meget fornøyd ørretfisker gjør fotografen 50 spoler med Sufix-snøre rikere.

  Tidligere i år lanserte vi konkurransen Sufixsommer, der alle som tagget sine fiskebilder på sosiale medier med #sufixsommer var med i trekningen om 25 spoler med mono- og 25 spoler med multisnøre fra produsenten som gav navn til konkurransen. Nå har altså trekningen funnet sted, og vinneren er Andreas Åslund.

  Premien består altså av fiskesnøre. Massevis av fiskesnøre. 10 750 meter til en verdi av 15 000 kroner for å være helt nøyaktig. Snøret er fordelt på 25 300-metersspoler med Sufix DuraFlex monofilament og 25 130-metersspoler med Sufix 832 multifilament. Tykkelse på snøret på spolene velger vinneren selv.

  VINNERBILDET: Ung og genuin fiskeglede er gjennomgangsmelodien i vinnerbildet. (Foto: Andreas Åslund)

  – Engasjementet har vært stort, og massevis av flotte bilder har vært med i konkurransen. Vinneren ble tilfeldig trukket, men det var også et herlig bilde som vant. Fiskeglede for folk i alle aldersgrupper er jo det det hele handler om, sier Hooked-gründer Bernt Nor.

  Vi gratulerer vinneren, og takker samtidig alle fiskere der ute som deltok i konkurransen. Fisk videre, og fortsett å dele fiskebilder. Kast gjerne på hashtaggen #hookedno, også.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles