More

  Degvold vant NM i trolling – Knapp fikk den største fisken

  Med til sammen ni godkjente fisker, gikk Aleksander Degvold helt til topps da årets NM i trolling ble arrangert på Mjøsa i helgen.

  Av: Endre Hopland

  Totalt stilte 138 båter til start da NM i trolling 2017 gikk av stabelen på Mjøsa i helgen. Det ble fisket i 16 timer, og i løpet av denne perioden landet 56 av båtene fisk over minstemålet. Aleksander Degvold i Team Fishaholic var den som utnyttet den tilmålte tiden aller best. Med ni godkjente fisker, i tillegg til flere som var for små, la han absolutt all konkurranse bak seg, og gikk til topps i årets trolling-NM.  Nærmeste konkurrent i år var Team Knappern, bestående av Mjøsa-veteranen Atle Knapp. Team Bravo, under ledelse av Henrik Schjørlien Olsen, kapret tredjeplassen.

  Atle Knapp fikk for øvrig konkurransens største fisk, også. Bare en times tid inn i konkurransen, hugg det nemlig blytungt på krøkleagnet han fisket på 25 fots dyp. Etter en knallhard fight kunne en nydelig ørret på hele 8,78 kilo landes. I tillegg til kjempeørreten, som også er ny pers for veteranen, landet han også en nydelig fisk på 5,9 kilo under NM.

  – Jeg mistet også en fisk som jeg tror var 6-7 kilo. På samme måte som 5,9-kilosen tok denne en Tomic. Fisken gikk i været 25 meter bak båten, sier knapp ifølge bloggen til Team Propell, som tok en prat med storfiskeren etter NM.

  De fullstendige resultatlistene fra NM i trolling 2017 finner du her. Under kan du se stor bildekavalkade fra årets NM. (Alle foto: Bernt Nor)

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles