More

  Degvold vant NM i trolling – Knapp fikk den største fisken

  Med til sammen ni godkjente fisker, gikk Aleksander Degvold helt til topps da årets NM i trolling ble arrangert på Mjøsa i helgen.

  Av: Endre Hopland

  Totalt stilte 138 båter til start da NM i trolling 2017 gikk av stabelen på Mjøsa i helgen. Det ble fisket i 16 timer, og i løpet av denne perioden landet 56 av båtene fisk over minstemålet. Aleksander Degvold i Team Fishaholic var den som utnyttet den tilmålte tiden aller best. Med ni godkjente fisker, i tillegg til flere som var for små, la han absolutt all konkurranse bak seg, og gikk til topps i årets trolling-NM.

  Nærmeste konkurrent i år var Team Knappern, bestående av Mjøsa-veteranen Atle Knapp. Team Bravo, under ledelse av Henrik Schjørlien Olsen, kapret tredjeplassen.

  Atle Knapp fikk for øvrig konkurransens største fisk, også. Bare en times tid inn i konkurransen, hugg det nemlig blytungt på krøkleagnet han fisket på 25 fots dyp. Etter en knallhard fight kunne en nydelig ørret på hele 8,78 kilo landes. I tillegg til kjempeørreten, som også er ny pers for veteranen, landet han også en nydelig fisk på 5,9 kilo under NM.

  – Jeg mistet også en fisk som jeg tror var 6-7 kilo. På samme måte som 5,9-kilosen tok denne en Tomic. Fisken gikk i været 25 meter bak båten, sier knapp ifølge bloggen til Team Propell, som tok en prat med storfiskeren etter NM.

  De fullstendige resultatlistene fra NM i trolling 2017 finner du her. Under kan du se stor bildekavalkade fra årets NM. (Alle foto: Bernt Nor)

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles