Besøk ti utvalgte vann og vinn flotte premierDel dette:

Hos Trysil Fellesforening bys folk nå inn til en uformell konkurranse gjennom ordningen 10 fiskevann, der en ved å delta kan vinne flotte premier.

10 fiskevann er et utvalg av familievennlige fisketurer i Trysil som bygger på samme prinsipp som de populære fjellturene. I alle disse fiskevannene vil det være gode muligheter for barn til å oppleve fiskeglede og god fangst. Og barn fisker selvsagt gratis.– 10 fiskevann går i klartekst ut på at folk besøker ett eller flere av de utvalgte vannene. Turene har en familievennlig profil, til glede for både små og store fiskere. Turkart og klippekort fås i Turistinformasjonen i Trysil, hos lokale fiskekortselgere eller i de oppsatte turkassene, meldes det på Fishspot.

Ved hvert vann er det satt opp en rød turkasse merket med stedsnavn, og med en klippetang festet på undersiden av lokket. Klipp hull i turkortet og lever dette hos turistinformasjonen på Trysilsenteret innen 18. oktober. Besøker du alle ti vannene, deltar du i trekkingen av flotte premier. Alle som besøker ett eller flere av vannene får diplom. Les mer på Fishspot sine egne nettsider.

Del dette:
Prev Fjols til fjells og fiskesuppe til kvelds
Next Til helgen braker det løs i Langesund

Comments are closed.