More

  Besøk ti utvalgte vann og vinn flotte premier

  Hos Trysil Fellesforening bys folk nå inn til en uformell konkurranse gjennom ordningen 10 fiskevann, der en ved å delta kan vinne flotte premier.

  10 fiskevann er et utvalg av familievennlige fisketurer i Trysil som bygger på samme prinsipp som de populære fjellturene. I alle disse fiskevannene vil det være gode muligheter for barn til å oppleve fiskeglede og god fangst. Og barn fisker selvsagt gratis.

  – 10 fiskevann går i klartekst ut på at folk besøker ett eller flere av de utvalgte vannene. Turene har en familievennlig profil, til glede for både små og store fiskere. Turkart og klippekort fås i Turistinformasjonen i Trysil, hos lokale fiskekortselgere eller i de oppsatte turkassene, meldes det på Fishspot.  Ved hvert vann er det satt opp en rød turkasse merket med stedsnavn, og med en klippetang festet på undersiden av lokket. Klipp hull i turkortet og lever dette hos turistinformasjonen på Trysilsenteret innen 18. oktober. Besøker du alle ti vannene, deltar du i trekkingen av flotte premier. Alle som besøker ett eller flere av vannene får diplom. Les mer på Fishspot sine egne nettsider.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles