More

  Årets Fishspot-katalog er ute

  Fishspot er nettportalen som gir deg en oversikt over det beste innlandsfisket i sørøst-Norge. Nå er årets Fishspot-katalog ute, men foreløpig bare på engelsk.

  Av: Endre Hopland

  Fishspot tilbyr, i tillegg til oversikten det refereres til i ingressen, informasjon om fiske og losji. Fiskekort til aktuelle områder kan også kjøpes på nettet, og Fishspot er tilgjengelig på flere språk. Tar du utgangspunkt i portalen sine kartsider, finner du informasjon om de ulike fiskesoner og overnattingssteder ved å klikke på ikonene i kartet.  Les også: Fishspot i ny drakt

  Nå er altså den engelske utgaven av årets Fishspot-katalog ute. Den norske er sendt til trykkeriet, og ventes klar innen kort tid. Den engelske utgaven finnes også tilgjengelig i gratis, elektronisk format. Katalogen finner du her.

  Fishspot er et eget samvirke under stiftelse, dannet av rettighetshavere, overnattingsbedrifter, fiskeguider og andre virksomheter som har tilknytning til fisketurisme. Fisketilbudene i Fishspot er organisert i ulike kategorier, og alle kategoriene finnes under fanen Fisketilbud.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles