More

  A-Team på femteplass før siste fiskedag i Trolling Master Bornholm

  I konkurranse med 366 andre båter, ligger A-Team trolling og skipper Frank Ronny Johansen på en meget solid femteplass foran siste fiskedag i Trolling Master Bornholm.

  Av: Endre Hopland

  Som Hooked tidligere har skrevet, er det i år 15 norske båter som tar del i den store trollingfesten i havet utenfor Bornholm. Etter tre fiskedager leder finske East Finland Trolling 2 med 533 poeng sammenlagt. A-Team trolling er beste norske båt, med til sammen 418 poeng, noe som holder til en foreløpig femteplass. Avstanden opp til toppen tilsvarer omtrent en tikiloslaks.

  A-Team trolling har fått fisk hver dag så langt i konkurransen. Første dag landet båten en laks på 6,9 kilo, mens dag to resulterte i to sølvblanke på 6,3 og 10,85 kilo. I dag gikk teamet seg i det de trodde var en skikkelig kjempe, men som viste seg å være en feilkroket fisk. Med sine 13,83 kilo gav den likevel godt med poeng for nordmennene.

  – Vi var sikre på at fisken vi kroket i dag var over 20 kilo, men den var dessverre kroket i siden. Vi brukte 50 minutter på å få den inn, og dette var helt på tampen av konkurransedagen. Vi var ca. ti nautiske fra havnen da fvi fikk fisken på, og vi måtte gi på litt ekstra for å rekke frem i tide. Startbrikken hang på plass fem minutter før tiden var ute, så det var bare så vidt det holdt, sier Frank Ronny Johansen til Hooked.

  Under Trolling Master Bornholm fiskes det i fire dager. Etter de to første dagene lå A-Team trolling på tredjeplass. På dag tre ble det satset lenger til havs enn de to foregående dagene, og selv om det altså ble en laks på nesten 14 kilo i båten, måtte nordmennene konstatere at det ble et lite dropp på resultatlisten.

  – I dag reiste vi 30-35 nautiske mil utover i en til halvannen meter høye bølger rett imot. Vi fisket et par timer før vi reiste nærmere Nordspissen av Bornholm. Det gjør vi ikke i morgen. Da kjører vi safe og fisker i området vi har fisket bra de siste dagene, sier Johansen til Hooked.

  Dagens største laks var det et finsk lag som stod for. Denne passerte så vidt den magiske 20-kilosgrensen. Fullstendig resultatliste etter tre dager med TMB finner du her, men som nevnt er det altså fremdeles en dag igjen av turneringen. Johansen er nøktern optimist foran siste fiskedag.

  – Vi gjør det vi pleier å gjøre, så får vi se hvor langt det rekker i morgen kveld på innveiingen, sier han til Hooked.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles