A-Team på femteplass før siste fiskedag i Trolling Master BornholmDel dette:

I konkurranse med 366 andre båter, ligger A-Team trolling og skipper Frank Ronny Johansen på en meget solid femteplass foran siste fiskedag i Trolling Master Bornholm.

Av: Endre Hopland

Som Hooked tidligere har skrevet, er det i år 15 norske båter som tar del i den store trollingfesten i havet utenfor Bornholm. Etter tre fiskedager leder finske East Finland Trolling 2 med 533 poeng sammenlagt. A-Team trolling er beste norske båt, med til sammen 418 poeng, noe som holder til en foreløpig femteplass. Avstanden opp til toppen tilsvarer omtrent en tikiloslaks.A-Team trolling har fått fisk hver dag så langt i konkurransen. Første dag landet båten en laks på 6,9 kilo, mens dag to resulterte i to sølvblanke på 6,3 og 10,85 kilo. I dag gikk teamet seg i det de trodde var en skikkelig kjempe, men som viste seg å være en feilkroket fisk. Med sine 13,83 kilo gav den likevel godt med poeng for nordmennene.

– Vi var sikre på at fisken vi kroket i dag var over 20 kilo, men den var dessverre kroket i siden. Vi brukte 50 minutter på å få den inn, og dette var helt på tampen av konkurransedagen. Vi var ca. ti nautiske fra havnen da fvi fikk fisken på, og vi måtte gi på litt ekstra for å rekke frem i tide. Startbrikken hang på plass fem minutter før tiden var ute, så det var bare så vidt det holdt, sier Frank Ronny Johansen til Hooked.

Under Trolling Master Bornholm fiskes det i fire dager. Etter de to første dagene lå A-Team trolling på tredjeplass. På dag tre ble det satset lenger til havs enn de to foregående dagene, og selv om det altså ble en laks på nesten 14 kilo i båten, måtte nordmennene konstatere at det ble et lite dropp på resultatlisten.

– I dag reiste vi 30-35 nautiske mil utover i en til halvannen meter høye bølger rett imot. Vi fisket et par timer før vi reiste nærmere Nordspissen av Bornholm. Det gjør vi ikke i morgen. Da kjører vi safe og fisker i området vi har fisket bra de siste dagene, sier Johansen til Hooked.

Dagens største laks var det et finsk lag som stod for. Denne passerte så vidt den magiske 20-kilosgrensen. Fullstendig resultatliste etter tre dager med TMB finner du her, men som nevnt er det altså fremdeles en dag igjen av turneringen. Johansen er nøktern optimist foran siste fiskedag.

– Vi gjør det vi pleier å gjøre, så får vi se hvor langt det rekker i morgen kveld på innveiingen, sier han til Hooked.

Del dette:
Prev Lars og Lars på privat grunn
Next Artig elvefiske østafjells

Comments are closed.