More

  Isfiskeskolen

  Se Cato fighte kveite på isen

  Nå er julegavene delt ut og du finner is i enkelte deler av landet. Da er det også riktig å dra frem Isfiskeskolen med programleder Cato Bekkevold. En webserie som tar for seg både det elementære, og halvkramme tips for de litt mer erfarne.

  – Hooked sine eksperter, skribenter og frilansere lager så fantastisk mye bra stoff at vi nesten ser på det som vår plikt å få spredd dette ut til hele Norges befolkning. I denne serien er det spesielt Kristian Solli jeg må trekke frem som gjør en flott jobb sammen med Cato, understreker daglig leder i Hooked, Bernt Nor.

  I serien Isfiskeskolen har vi lagt vekt på det informative, uten for alt for mye tjas og mas.

  – Du skal lære noe, og sitte igjen med mer kunnskap enn du hadde før du trykket play. Det er målet.

  Hele fiske-Norge, og for den saks skyld alle som har sett diverse matlagingsprogrammer på TV, vet at Cato Bekkevold kunne lagd en underholdene 14-timersvideo om det meste, med tilhørende digresjoner.

  – Litt slikt blir det også plass til i Isfiskeskolen, men vi kutter til beinet. Målgruppen for videoen er folk som kanskje er nye innen isfiske, eller nye innen isfiske etter en spesiell art. Når det er sagt skal dette være informativt og nyttig for de aller fleste, sier Hooked-sjefen.

  Støtt oss på YouTube, og gjør det mulig for oss å fortsette å lage gratis fiskefilmer, og bli varslet om det siste!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles