Isfiskeskolen

Se Cato fighte kveite på isen

Nå er julegavene delt ut og du finner is i enkelte deler av landet. Da er det også riktig å dra frem Isfiskeskolen med programleder Cato Bekkevold. En webserie som tar for seg både det elementære, og halvkramme tips for de litt mer erfarne.

– Hooked sine eksperter, skribenter og frilansere lager så fantastisk mye bra stoff at vi nesten ser på det som vår plikt å få spredd dette ut til hele Norges befolkning. I denne serien er det spesielt Kristian Solli jeg må trekke frem som gjør en flott jobb sammen med Cato, understreker daglig leder i Hooked, Bernt Nor.

I serien Isfiskeskolen har vi lagt vekt på det informative, uten for alt for mye tjas og mas.

– Du skal lære noe, og sitte igjen med mer kunnskap enn du hadde før du trykket play. Det er målet.

Annonse

Hele fiske-Norge, og for den saks skyld alle som har sett diverse matlagingsprogrammer på TV, vet at Cato Bekkevold kunne lagd en underholdene 14-timersvideo om det meste, med tilhørende digresjoner.

– Litt slikt blir det også plass til i Isfiskeskolen, men vi kutter til beinet. Målgruppen for videoen er folk som kanskje er nye innen isfiske, eller nye innen isfiske etter en spesiell art. Når det er sagt skal dette være informativt og nyttig for de aller fleste, sier Hooked-sjefen.

Støtt oss på YouTube, og gjør det mulig for oss å fortsette å lage gratis fiskefilmer, og bli varslet om det siste!

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

Unikt julegavetips fra Abu Garcia – Ambassadeur Rum edition

Abu Garcia har i flere år lansert eksklusive og lekre julegavetips. Og om det har vært flott før, har de dratt frem alle trommer,...

Med Lawson NorthSea etter tung fisk på dypt vann

Det har blitt noen økter på dypt vann i løpet av 2018, og i år er det 15-40-punderen av Lawson NorthSea som har fått...