More

  En fiskefilm du aldri har sett maken til

  Urban Imitation er navnet på den blodferske filmen til streetfishing-entusiasten Kristian Leraand fra Oslo. Den 49 minutter lange videoen ble sluppet på YouTube-kanalen Streetfishing i dag, og tilfører det norske fiskefilmmarkedet noe det aldri tidligere har sett.

  Sammen med likesinnede kompiser kombinerer nemlig den unge fluefiskeren både fiskeglede, jaktinstinkt, musikk, kunst og kultur, og det hele er altså satt til et miljø alle kan kjenne seg igjen i. Filmen er skutt med null i budsjett, men med mye talent og kreativitet.

  Storyen begynner som et protrett av filmskaperen selv, og hvordan hans fiskeinteresse ble vekket i svært ung alder. Siden utvikler filmen seg til å bli en herlig og ærlig fremstilling av fiskeglade ungdommer med gata som hjemmebane, og noe helt annet enn Pethon som nattbordslektyre.

  Urban Imitation er unektelig en film myntet på et ungt publikum, men den er likevel et herlig stykke arbeid absolutt alle med hjerte for fiske bør ta en kikk på. I en tilsynelatende endeløs jungel av GoPro-skutte «musikkvideoer», er dette en film som virkelig skiller seg ut. Vel blåst!

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles