Annonse
[td_slide category_id=”756″ hide_title=”hide_title” autoplay=”2″ limit=”4″ title_style=”td_title_style_1″]

Hooked-magasinet er arenaen for de mer utfyllende, dyptgående eller personlige reportasjene og portrettene på Hooked-plattformen. I 2014 kom magasinet ut i PDF-format, men fra 2015 har vi lagt om presentasjonen. Dette gjør vi for å gi deg som leser en bedre opplevelse, enten du leser på PC, Mac, telefon eller nettbrett. God lesing..

Hooked-magasinet er gratis. Det har det vært siden det så dagens lys, og det skal det fortsette å være. Magasinet er et produkt av Hooked.no, Norges største, nettbaserte sportsfiskeplattform. Vi oppfordrer alle til å dele magasinet med så mange som mulig, men kopiering og utsnitt av innholdet i magasinet er bare tillatt mot kildehenvisning.

Ønsker du å bidra i Hooked-magasinet, hører vi gjerne fra deg. Vi er interessert i små og store historier med fiskerelatert innhold, og vi liker godt gode bilder og video. Husk at en ikke må ha fanget den største fisken i landet for å kunne skrive en god magasinreportasje. Føler du at du har det i deg, kan du kontakre Hooked-redaktør Endre Hopland på e-mail: endre@hooked.no.