NM Skeet 2017 – Intervjuer og resultater

For en fantastisk helg med flott skyting, blå himmel og trivelige mennesker! Vi har samlet intervjuene, resultatlister og en liten stemningssnutt i denne videoen over. Fulle lister finner du selvsagt også på Leirdue.net

Direktesendingen fra Løvenskioldbanen hvor vi streamet Junior- og Klasse A finale under søndagens oppgjør finner du her. Det var så artig!

Takk til alle deltagere, funksjonærer, arrangører. Og en ekstra takk til Kim Ovrid som stilte som kommentator på strak arm. Og ikke minst Lasse Johnsen som tente på idéen om å gjøre en historisk dekning av NM Finalen. Dette lærte vi masse av og er tente på å gjøre mer av!Store gratulasjoner til vinnere og deltagere i alle klasser, som kjempet mot seg selv eller lista. Imponerte stort!

Sendingen gikk nesten perfekt, sett bort i fra Telenor sitt amatørmessige 4G nett som medførte lavere hastigheter og ditto dårlig oppløsning enn våre tester tidligere i uken. Produksjonen og utstyret var spot on, så det er så leit at siste biten ut feiler. Dette er dessverre ikke første gang Telenor fremstår som noe annet enn reklamen. Jeg har bedt Telenor komme med en redegjørelse og løsning til oss, for å unngå slikt i fremtiden. Så får vi se om det fører noe sted. Vi testet også Telia i minuttene før sending – men det holdt ikke helt opplastningsmessig.

Annonse