More

  Leica Fortis 6

  Med den nye Leica Fortis 6, kombinerer Leica et stilrent design med høy optisk bildekvalitet. Med en opptil 50% større utgangspupill enn konkurrentene i samme klassen, og det bredeste synsfeltet, skiller Leica Fortis 6 seg ut innen 6x zoom klassen.

  Fra Leica og Magne Landrø (Norsk importør av Leica rangefinders og riflekikkerter)

  Opptil 50% større utgangspupill enn konkurrentene

  Den utmerkede detaljgjenkjennelsen og den unike bildeskarpheten gir deg stor observasjonskomfort. Den ekstra store utgangspupillen på Leica sine riflekikkerter gir brukeren et større bevegelsesområde og det blir lettere å finne siktemiddelet.

  I tillegg gir det deg et ekstremt klart bilde helt ut i kantene, uten noen skygge og vignettering.

  Takket være det spesielle okulardesignet til Leica gir kikkertene deg opptil 50% større utgangspupill enn andre konkurrenter i samme klassen.

  Ekstremt stort synsfelt

  Takket være Leica sitt unike optiske design og med en helt spesiell «Barlow-linse» gir både Leica Magnus og Leica Fortis 6 deg hele 44m synsfelt på 1x forstørrelse på 100m avstand!

  Robust utviklet

  Leica legger vekt på robusthet og holdbarhet. Materialene og komponentene er satt sammen av topp kvalitet materiale, både for å sikre deg best mulig mekaniske fordeler og robusthet ved eventuelle støtskader.

  Bilder Leica Fortis 6

  Leica og Leicinaere

  Som du ser av videoen (øverst) var vi også invitert ned på fabrikken for å lære mer om Leica, de ansatte, kulturen og betydningen av deres satsning innen sports optikk. Der traff vi topp representanter i fra Leica og fra Magne Landrø som ga oss en meget lærerik og spennende opplevelse.

  Et besøk på fabrikken gav oss virkelig en forståelse av håndverket som ligger bak hver eneste kikkert, vi snakket med ansatte som har jobbet på Leica i generasjoner. Dette er ikke bare en arbeidsplass, men integrert del i mange menneskenes kultur, identitet og daglige virke.

  Virkelig spennende å få snakke med flere av disse og se litt bak teppet på et av verdens aller største merkenavn i sine fagfelt.

  Vi har masse stoff som kommer til å bli sluppet utover våren omkring dette så stay tuned!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles