Det er alltid en viss spenning og nervøsitet knyttet til oppstart av nye prosjekter. Og i så måte er jo en festival intet unntak. Når man gjør dette for en konservativ nisje som Jakt- og skyting er, og i tillegg legger festivalen på østlandet hvor man konkurrerer om oppmerksomheten fra et stort, bredt og aktivt kulturliv – ja da vil noen si det er galskap å sette i gang.

Men det er akkurat det vi gjorde. Og det er vi veldig glade for!

170 personer overvar det historiske første året, og vi var stort sett velsignet med sol og flott vårvær. Folk kom i fra hele landet, med bil båt og fly. Noen tok inn på hotell andre i telt og campingvogn. Stemningen ble upåklagelig. Smil, uformell tone, jovialt og masse å lære. Skytekurs, foredrag, workshops, testskyting, ladekurs, lokking, permobjørn og mat.

Lattermusklene fikk kjørt seg på både fredag og lørdagskveld, med en soleklar topp under Aftershooten på lørdag. Helstekt gris ble fortært i mengder, coverlåter fremført av Rusty Spikes og storslått musikalsk entertainment fra Ödemarksjägaren gikk hele kvelden før DJ T satte i gang.

Vi har lært en hel masse om hva som fungerte og ikke fungerte og tilbakemeldingene har vært utrolige. Samtidig skal vi ta til oss all feedback vi får slik at eventuelt neste festival blir enda bedre.

Vi vil også rette en stor takk til Norma, Magne Landrø, ZEISS og Schou Våpen for å skape en flott helg med skyting og kurs utført av meget kompetente medarbeidere! I tillegg til Lørenskog Skytterlag for leie av Riflebanen og personell, samt Lørenskog Sportsskyttere for haglebanen.

Takk til alle fordragsholdere og personer som har hjulpet til stort og smått

Tusen hjertelig takk alle sammen for at dere som kom og var med å skape en slik fantastisk helg!

Video kommer!

//
Sliten og ydmyk hilsen fra Festivalcrew