For et fantastisk år det har vært! Etter rapportene vi får, våre egne turer og det som skjer i sosiale medier ser hovedfeltet av fiskesesongen ut til å ha vært stort sett veldig bra. Bilder i tusentall, utallige tips og diskusjoner av store og små finurligheter har krydret sesongen som for mange nå er over eller sterkt på hell. Isfiskerne gjør seg klare, de tøffeste sklir ut på stålisen i disse dager på jakt etter røya. Havfiskerne, ja de fisker jo uansett. Artsjegerne klarer seg selv.

Friluftsliv
Vi i Hooked hadde som mål i sommer å begynne å sparke litt i den store tua friluftsliv. Telting, fjellturer, matlaging, konservering, turtips, utstyr osv. En del fikk vi smakt på, og mye materiell skal bearbeides til enda flere reportasjer og videoer utover vinteren. Og det ser også ut til at det både leser og ser bra ut, og selvsagt er det hyggelig med gode tilbakemeldinger. Kontakter knyttes og nettverk bygges. Slikt tar tid, så dette arbeidet fortsetter vi med og utvider for neste sesong, både i egen regi og sammen med frilansere og ambassadører.

Jakt – Hooked.no/jakt
Endel fiskere jakter også, det er naturlig. På mange måter er det to overlappende sesonger, og er man først glad i naturen så er det en fin måte å ha utendørsaktiviteter gående året rundt. Det er selvsagt ingen automatikk i at fiskere også jakter, det er vi fullstendig klar over. Terskelen for jakt er mye høyere, men trenden er stigende – spesielt for kvinner. Her har NJFF gjort en bra jobb ser det ut til! Vi føler samtidig at de to sesongene er så adskilte at det å introdusere jakt på mange måter vil supplere vår enorme bredde i fiskingen.

Forsiden til Hooked vil også endres slik at man kan enkelt gå inn på /fiske eller /jakt om man kun ønsker å se sitt favoritt stoff.

Det er en lang vei å gå å bli virkelig gode på jakt, men et sted må ferden selvsagt begynne. Vi arbeider både med nettverk, strategi og egenutvikling. I disse dager starter jeg, Bernt Nor, som er gründer av Hooked.no, opp min egen spalte med vinkel på min egen oppstart som jeger. Det blir neppe en rosablogg, men dere vil kunne følge meg på opp og nedturer igjennom turrapporter, trening, forberedelser, reportasjer, intervjuer og kanskje til og med litt video fra mine opplevelser i felt.

Kontaktfeltet fra fisking gjør også at oppstarten for vår jaktdekning blir endel smidigere enn om Hooked hadde startet en satsning helt fra scratch. Da det ikke er noe særlig gode kanaler på jakt på nett i dag, føler vi at det er et vakuum som må fylles. Her er vi veldig åpne for innspill og høre på hva dere vil engasjere dere i både på kort og lang sikt. Send gjerne innspill til redaksjonen@hooked.no

Ha en super høst folkens!

– Bernt og Endre