Her er årets deltagere i Jaktlaget!Del dette:

Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres søken etter storvilt og småvilt i fantastisk norsk natur. Nye vennskap vil dannes, kunnskap testes og ulike erfaringer deles. Forhåpentligvis blir det også kortreiste gode matvarer og ikke bare tilbehør å spise.

Igjennom ulike jakter, øvelser og ekspedisjoner vil deltagerne få utfordret seg selv og sine lagkamerater og poeng sankes. Sammen får de en opplevelse for livet!

Men det skal også konkurreres og kåres én vinner og beste to-mannslag. Så hvem er fremoverlente, vekker konkurranseinstinktet og griper muligheten?!

Vi gleder oss til å bli kjent med deltagerne under en tøff innspilling og vise dere alt i 2020!


Beate Geitle (32)

Bosted: Kongsberg
Favorittjakt: Elgjakt

Jakterfaring: 5 år med elgjakt. Villsvin, rådyr/bukkejakt
Jakthund: Norsk elghund grå
Sivilstatus: Singel
Yrke: DimmensjonskontrollørBeate Geitle / Privat

Beate er en livlig jente hvor latteren sitter løst. Hun er sulten på nye jakteventyr etter ett trøblete år med samlivsbrudd og alt det medfører. Hun er bitt av elghund-basillen og bruker mye tid med og på hund. Hun vil gjerne lære nye ting om forskjellige jaktformer og mattilbreding, og kommer etter eget utsagn til å by på seg selv – stort sett på egen bekostning.


Bjørnar Ridderhaugen (49)

Bosted: Dokka
Favorittjakt: Alt
Jakterfaring: 20 år, jaktet det meste av vilt.

Jakthund: Norsk elghund grå og jämthund
Sivilstatus: Singel
Yrke: Driftsoperatør

Bjørnar Ridderhaugen / Privat

Bjørnar lever og ånder for jakta og bruker all sin tilgjengelige tid på jakt og relaterte sysler. Når han ikke smyger seg frem på reinsjakt eller brøler etter bukk, så planlegger han nye jakt- og filmeventyr. Bjørnar bringer med seg mange års erfaring og har nok mye å lære bort til et sultent jaktlag.


Fouad Hamavan (34)

Bosted: Kongsvinger
Favorittjakt: Fuglejakt
Jakterfaring: 10 år

Jakthund: Langhåret Vorsteh
Sivilstatus: Gift
Yrke: Miljøarbeider / student

Fouad Hamavan / Privat

Når Fouad kom til Norge så oppdaget han at nordmenn kan være et «vanskelig» folkeslag å komme tettere på. For å ikke kjede seg i hjel og skape et kontaktnett var det viktig å finne en hobby som mange drev med og bøy på sosiale settinger. Etter å ha startet med jakt har han ikke sett seg tilbake. Er nå en ivrig fuglejeger som bruker naturen som arena for å hjelpe flere med å integrere seg i det norske samfunnet.


Markus Vammeli (22)

Bosted: Askim
Favorittjakt: Storfugljakt
Jakterfaring: 3 års fuglejakt

Jakthund: Irsk setter (10mnd)
Sivilstatus: Singel
Yrke: Branntetter

Markus Vammeli / Privat

Markus tok jegerprøven sammen med sin far og bror for 3 år siden og de har vært et ivrig jaktlag siden. Han er fullstendig bitt av fuglehundbasillen men er veldig sulten på å treffe flere jegere og lære om annen type jakt. Når han ikke jobber som branntetter så går all ledig tid på jakt- og hundearbeid.


Mia Heum (25)

Bosted: Arendal
Favorittjakt: Rådyrjakt med hund
Jakterfaring: 5 år

Jakthund: Strihåret dachs
Sivilstatus: Singel
Yrke: Barne- og ungdomsarbeider

Mia Heum / Privat

Mia har i hovedsak jaktet etter rådyr med hund, men det er også blitt mye villsvinjakt den siste tiden.  Hun har vært privilegert og hatt mange erfarne folk rundt seg fra dag én, og lærekurven har vært bratt.

Det er fortsatt mye “nybegynner” igjen hos meg på veldig mange jaktformer, så jeg gleder meg til å utvide horisonten, treffe nye mennesker og være med på en flott opplevelse!


Ruben Oterhals (31)

Bosted: Molde
Favorittjakt: Storviltjakt
Jakterfaring: 15 år

Jakthund: Alpinsk dachsbracke
Sivilstatus: Forlovet
Yrke: Barne- og ungdomsarbeider

Ruben Oterhals / Privat

Ruben sender ofte samboeren på ferie når det er høst. Slik kan han partere rådyr og hjort i fred på stuebordet! Han er nemlig fullstendig opphengt i storviltjakt etter å ha hengt i beina på jegere siden 15 års alderen.

Han er verken født eller oppdratt i en typisk jegerfamilie, og som adoptivbarn er det ikke alle som helt forstår hvor hans fascinasjon for natur og jakt kommer fra. Men helt siden bleie-stadiet har øya hans vært festet til natur og villmarksopplevelser på TVen fremfor tradisjonell barne-TV.


Del dette:
Prev Vi lager pølser og kjøttdeig - Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

Comments are closed.