Drivjakt etter rådyr, dåhjort og villsvin i Sverige med WeHunt – Bernt gjør ting han ikke kan – Ep 9

I videoserien Bernt gjør ting han ikke kan, får vi følge den ferske jegeren på sine opp og nedturer mens han utforsker sin nye lidenskap. Ikke lov å le!

Av: Bernt Nor

Vi ble invitert på drivjakt med WeHunt hos söta bror – DET var gøy det! Målet var å jakte rådyr, dåhjort og villsvin – alt fullstendig nytt for undertegnede. Så turen gikk først innom Oslo Skytesenter før vi kjørte over til Virå Bruk i Sverige, for en leksjon der også, før vi endelig traff gjengen i Katrineholm. En magisk kul tur!  Sjekk ut WeHunts fantastiske app her: https://www.wehuntapp.com/  – den gjør at du har oversikt over hele jaktlaget, poster, avstander, observasjoner og masse annet snadder. Virkelig en bra greie. Skal gjøre en egen review på den senere.

Vi traff også den herlige gjengen i Jakt är Jakt, våre store idoler i Sverige. Der var skikkelig stas. Om du ikke har sette kanalen deres – så løp straks over til youTube, fin frem popcornet og la deg underholde. MEGAFUN! Jakt är Jakt sin YouTube kanal finner du her;  https://goo.gl/nxGbZx