More

  Beretta B-on – Verdens første LCD skyte og jaktbrille

  Beretta er tydelig tilstede på IWA messen og viser seg stadig frem. Ikke helt rart akkurat, som en av verdens ledende våpenprodusenter har de litt å slå i bordet med.

  Men foruten fantastiske gravringer, custom design og en egen hagleserie for kvinner så har de også en litt annerledes men spennende nyhet.

  Beretta B-on. Verdens første LCD skyte- og jaktbriller.

  Vi mangler endel detaljer på produktet og dets spesifikasjoner, så eksakt vitenskap bak produktet har vi dessverre ikke enda. Det vi vet er at det er et samarbeid mellom CTRL Eyewear og Beretta, og og at dette er basert på CTRLS e-Tint teknologi, en patentert flytende krystall-teknologi som gjør det mulig for deg å kontrollere farge og styrke på overlegg med et knappetrykk. Eller så kan brillene justere seg automatisk etter rådende forhold. Det er batteridrevet, med ca 72 timer brukstid. Oppladbart over micro USB som er hendig om du er på tur.

  Her er et par videoer. Første fra IWA messen (Instagram/Beretta) og nederst fra Shot Show i Las Vegas tidligere i år. Ser meget spennende ut! Stay tuned – disse skal vi sjekke ut nærmere når de kanskje kommer en gang i mai.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles