More

  Fluefiskekurs for damer i Rena

  Helgen 25.-26. juni blir det på ny invitert til fluefiskekurs for damer i Renaelva. I år er det Kai Finbråten fra Loop Tackle Europe som er instruktør.

  Av: Endre Hopland

  Programmet for helgen starter klokken 09.00 lørdag morgen. Her blir det en kjapp gjennomgang av hva helgen kommer til å bringe med seg, en presentasjon av deltagere og en del praktisk informasjon.

  Videre følger klargjøring av utstyr, mens resten av tiden frem til lunsj går med til grunnleggende kasteteknikk inne på området til Rena Fiskecamp. Etter lunsj blir det praktisk fiske med instruksjon, og på kveldingen er det felles grillmiddag på Rena Fiskecamp.

  Søndag står repitasjon av kasteteknikk og praktisk fiske med instruksjon på programet før lunsj, mens det blir fritt fiske etter matpausen. På ettermiddagen oppsummeres kurset. Deltakerne må selv holde grillmat, mens campen sørger for varm grill.

  Kursavgiften er på 750 kroner per deltaker, og påmeldingen er bindende. Dette er utvilsomt et supert gavetips til en som går med en fluefiskedrøm i magen, eller rett og slett en gave til deg selv.

  For mer informasjon og påmelding hjemmesiden til Rena Fiskecamp, eller send en PM til arrangørene via dere egen Facebook-side.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles