Erlend vant Norgescupen i fluefiske for femte år på rad

VANT IGJEN: Erlend Vivelid Nilssen vant årets Norgescup i fluefiske for femte år på rad. (Foto: Privat)

Etter en ytterst spennende sisterunde i Norgescupen i fluefiske, var det til slutt Erlend Vivelid Nilssen som trakk det lengste stået.

Av: Endre Hopland

Erlend Vivelid Nilssen har vunnet det meste han har deltatt i av nasjonale fluefiskekonkurranser de siste årene, og med fire strake sammenlagtseire i Norgescupen, måtte han finne seg i et visst favorittstempel før årets sesong.

Det skulle imidlertid bli kamp til døren i 2018, og foran den avsluttende NC-runden i Tolga hadde faktisk hele fire fiskere reell mulighet til å stikke av med sammenlagtseieren.

Med seier i alle tre de øktene, 105 fisk fanget og 7884 poeng totalt, gjorde landslagsfiskeren likevel jobben i Tolga. Veteranen Erik Eikre gav askøyværingen kamp til døren, med seier i alle sine økter, 89 fisk fanget og 6900 poeng, men det holdt likevel ikke helt inn.

Annonse

Med seieren i Tolga sikret Vivelid Nilssen altså sin femte NC-seier på rad og den syvende totalt. Kvinneklassen ble i år, på samme måte som i fjor, vunnet av Pia Claroholm.

Du kan lese mer om årets Norgescup i fluefiske her.

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

video

Bruk Deeper under sommerens ørretjakt

Ørretfiske kan som kjent være like enkelt som vanskelig, men med Deeper blir alt så mye enklere. Av: 3 på Kroken – Natur- og villmarksopplevelser Vi befinner...