More

  Erlend vant Norgescupen i fluefiske for femte år på rad

  Etter en ytterst spennende sisterunde i Norgescupen i fluefiske, var det til slutt Erlend Vivelid Nilssen som trakk det lengste stået.

  Av: Endre Hopland

  Erlend Vivelid Nilssen har vunnet det meste han har deltatt i av nasjonale fluefiskekonkurranser de siste årene, og med fire strake sammenlagtseire i Norgescupen, måtte han finne seg i et visst favorittstempel før årets sesong.  Det skulle imidlertid bli kamp til døren i 2018, og foran den avsluttende NC-runden i Tolga hadde faktisk hele fire fiskere reell mulighet til å stikke av med sammenlagtseieren.

  Med seier i alle tre de øktene, 105 fisk fanget og 7884 poeng totalt, gjorde landslagsfiskeren likevel jobben i Tolga. Veteranen Erik Eikre gav askøyværingen kamp til døren, med seier i alle sine økter, 89 fisk fanget og 6900 poeng, men det holdt likevel ikke helt inn.

  Med seieren i Tolga sikret Vivelid Nilssen altså sin femte NC-seier på rad og den syvende totalt. Kvinneklassen ble i år, på samme måte som i fjor, vunnet av Pia Claroholm.

  Du kan lese mer om årets Norgescup i fluefiske her.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles