More

  Spennende nyheter fra Garmin

  Elektronikk-giganten Garmin kommer stadig med nye innretninger og forbedringer av gamle slagere. Her er noen av 2017-nyhetene.

  GPSMAP 1022/1222-serien:
  Opplev en avansert alt-i-ett-løsning med kartplotteren og kombinasjonsserien GPSMAP 1022/1222 med taster. Inkluderer et innebygd Garmin CHIRP-ekkolodd, CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü. Har en stor, lyssterk skjerm kombinert med et raskt og brukervennlig tastaturgrensesnitt med taster som kan programmeres av brukeren og en flerfunksjons kontrollknapp.

  GPSMAP 722/922-serien:
  Opplev en avansert navigasjonsløsning med kartplotterne og kombinasjonsseriene GPSMAP 722/922 med berøringsskjermer. Har trådløs tilkobling for-mobileappen, nettverksfunksjonalitet og innebygd Garmin CHIRP og CHIRP ClearVü-søkeekkolodd.

  PANOPTIX PS51-TH:
  Panoptix PS51-TH med FrontVü er en utmerket fremovervendt ekkoloddsløsning som gjør at du kan se hindringer fremfor deg under vann i sanntid, for å unngå kollisjoner.

  GMR FANTOM-Radomer:
  Garmin GMR Fantom-radomer på 40 W uten løse deler har MotionScope™-teknologi som bruker dopplereffekten til å registrere og markere mål i forskjellige farger avhengig av om du nærmer deg dem eller beveger deg bort fra dem.

  VHF 110I/210I AIS:
  VHF 110i/210i AIS-radioene har plug-and-play-integrering med NMEA 2000-nettverket til kompatible kartplottere og MFD-er fra Garmin for standard DSC-funksjonalitet (Digital Selective Calling) i klasse D. Disse radioene har en sendereffekt på 25 W, slik at fiskere, seilere og lystseilere kan føle seg tryggere hvis det oppstår en nødsituasjon.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles