More

  Trolling NM til helgen er utsatt

  Da båthavna i Gjøvik nå ser ut som et svømmebasseng og det er fare for å påtreffe campignvogner, kjøleskap og andre hvitevarer i 2 knops drift, velger arrangørene å utsette helgens arrangement.

  Nye Gjøvik svømmehall – Foto : NTF

  HOOKED-redaksjonen har også hatt et kjapt allmøte (Bernt og noen andre på Tackykontoret) og bestemt at vi ikke sender LIVE fra fra en tom pølsebu. Til sorg for de fleste kommer vi derimot tilbake med melding om ny sendedato når vi har fått sett på kabalen.

  Her kan du lese hele pressemeldinga fra Norges Trollingforbund ;

  [divider]

  NTF har på ekstraordinært styremøte i kveld valgt å utsette Trolling NM 2013

  Ny dato for arrangementet er satt til 29-30 Juni 2013. 

  Grunnen til at vi utsetter er den høye vannstanden i Mjøsa, som pr dags dato fortsatt er stigende. Vi har hatt løpende kontakt med NVE de siste 2 ukene, og de seneste rapportene tilsier at Mjøsa skal opp 10 cm til, og vil kulminere på ca. 6,8 m (1,65 m over normal vannstand)
  Dette gjør det umulig å benytte Gjøvik båthavn. Det er også store problemer å benytte andre havner rundt Mjøsa.
  Slik bilder viser så er det helt umulig å benytte også bensintanken på Gjøvik. Sikkerheten er også viktig for oss, og slik det er nå, så tar vinden like mye inne i havna som utenfor. Hvis vi parkerer masse båter på de tomme plassene der, er sjansene store for at moringer og pirer kan bli skadet. Ikke minst kan dette også skade våre båter. Slik det også oppleves av de som har fisket de siste dagene, så er det nærmest sagt graut i fjorden, med drivved og gras over store områder.

  NTF følger nøye med på utviklingen av flomstituasjonen og vil komme med mer eksakt info ved behov.

  Kilde: NTF

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles