More

  Trolling Master Bornholm er fullbooket

  Er du blant de som vurderte å melde deg på Trolling Master Bornholm, men ble sittende på gjerdet inntil videre? Da har du i så fall sittet for lenge, for konkurransen er nå fullbooket.

  Av: Endre Hopland

  – Det er nå utsolgt til Trolling Master Bornholm 2015. Det betyr at det blir 400 deltakere i konkurransen i år. Akkurat nå står det 399 på deltakerlisten, men det skyldes at betalingen for den siste ikke har gått gjennom ennå, sier Jan Jørgensen i arrangementkomiteen.

  Med unnak av fjoråret har det jevnt over vært rundt 250 påmeldte fiskere i det som faktisk er verdens største trollingkonkurranse. I følge Jørgensen kan det fremdeles være mulighet for å delta i år, men da må noen trekke seg først.

  Les også: Trollingfilm fra Østersjøen

  – Det hender jo at det er noen som melder avbud på grunn av sykdom eller lignende. Derfor oppretter vi også i år en venteliste, sier Jørgensen.

  I år er det flere nye regler deltakerne må være klar over. For det første er det nye fiskeregler, for det andre er det større premier og for det tredje koster det mer å være med. Minstemålet for laks økes fra 75 centimeter til 80 centimeter, og antallet laks blir maksimalt fire fisk per dag.

  Les også: Mjøsa Trollingfestival ble historisk

  Deltakergebyret øker fra 750 til 800 kroner for båt og skipper, mens avgiften for besetningsmedlemmer stiger fra 150 til 200 kroner per person. Pengepremiene for de tre største fiskene stiger også. Den største fisken er i år verd 85 000 kroner, mot 75 000 i fjor. Premien på den nest største fisken øker på sin side fra 40 000 kroner til 50 000 kroner, mens den tredje største fisken i år er verd 22 000 kroner, mot 20 000 tidligere.

  Trolling Master Bornholm går i år av stabelen mellom 22. og 25. april.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles