More

  Torshov Sportsfiske – med nye eiere

  En av Oslos ærverdige spesialbutikker for sportsfiske, Torshov Sport avd Fiske , har fått nye eiere og «byttet» navn til Torshov Sportsfiske og er startet av en mann du garantert har truffet før hvis du har vært innom butikken; Ole Jørgen Steen

  Ole Jørgen Steen tar deg i mot på Torshov Sportsfiske

  Butikken som i 60 år het Lorang Sport fikk nye eiere for 15 år siden da de ble overtatt av Torshov Sport. Etter 15 år som en fiskeavdeling i en mindre kjede som satser mye på ski, sykkel, klubber og bedrifter – følte vel både Ole og ledelsen i Torshov Sport at tiden var inne for å ta grep.

  Fra 1.1.2013  staret Ole opp Torshov Sportsfiske AS.

  Samme sted, samme folk, bare bedre. 🙂

  Det er ikke rent få stangtupper Ole og gjengen på Torshov Sportsfiske fikser iløpet av en sesong. Og det er slike ekstratjenester mange Oslo-beboere setter pris på. Spoling av sneller, sliping av isbor, tips og råd om fiske i Oslomarka. Oslofjorden er bare noen steinkast unna (hvis du er skikkelig sterk).

  Spolemaskinen går varmt om sommeren.

  Ole forteller at de selger utrolig mange «pakker» av snelle, stang, sene – hvert år. Og de tilpasser slike kombinasjoner, med en hyggelig pris, til alle slags folk som er innom. Enten det gjelder fjellfiske i ferien, bryggefiske med ungene, havfiske, fluefiske – alt mellom himmel og jord.

  Fluer til ørretfiske i marka

   

  Butikken er fyllt opp etter et kjempesalg i høst og er klar for storinnrykk nå som sommern banker på.

  God tur!

  Bildegalleri

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Previous article
  Next article

  Related articles