More

  Stor fiske- og friluftsmesse 25. – 27. april i Sandefjord

  Skitt Fiske kliner til med vårens «Store eventyr». Og etter å ha lest programmet, må vi si vi gleder oss til å ta turen ned!

  NB. Vi har fått litt info om syke tilbud og happenings under messa, vi kommer tilbake med mer snadder etterhvert!

  [divider]  Dette leser vi på nettet; – Du kan se hele programmet her.

  Logo_SkittFiske_normal

  VELKOMMEN TIL ÅRETS STORE FISKE- OG FRILUFTSLIVSMESSE!

  Dette er tredje året på rad vi arrangerer vår store Fiske- og Friluftslivmesse i Sandefjord. Og som i fjor utvides messen for hvert år. I år er det enda flere leverandører og produsenter som deltar på messen. Det blir også enda flere stands og produsent-telt på utsiden, da butikken fort blir litt liten – selv om den er på hele 1.000 kvadratmeter.

  Messa varer hele tre dager. Den starter på tordag 25. april kl. 09.00 og varer til vi stenger på lørdag kveld 27. april kl. 18.00. Se åpningstider og program lenger ned på siden.

  På årets messe blir det en hel mengde med flotte nyheter som passer sports- og hobbyfiskere, jegere og alle andre friluftslivmennesker.

  I løpet av de tre dagene messa varer blir det timesalg, auksjoner, crazy priser på en hel masse varer, 1-krones tilbud på utvalgte produkter, konkurranser med flotte premier, lykkehjul som bestemmer rabatten, fiskedam til barna, produsentsstands hvor produsentene selv stiller med sine eksperter og det arrangeres fiskekonkurranse lørdag og søndag i samarbeid med Pølsa Fiskeklubb.

  Gratis parkering og gratis inngang

  De fleste messer pleier å ta inngangspenger fra de besøkende og tar seg godt betalt for parkering. Dette slipper du hos oss! Her er det mange gratis parkeringplasser og det koster absolutt ingenting å komme inn på messeområdet. Det er slik det skal være.

  [googlemap src=»http://maps.google.no/maps?q=skittfiske+&hl=no&sll=61.143235,9.09668&sspn=17.845703,67.631836&hq=skittfiske&t=h&cid=998023152577270830&z=13&iwloc=A» height=»250″ ]

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles