More

  Gudmund vant eksklusiv drømmetur til lakseparadis

  LOOP Tackle Norge har hatt en fotokonkurranse gående hvor premien har vært særdeles grom.

  LOOP skriver på sine nettsider:

  Vi mottok mange fine bilder med tilhørende gode historier til vår fotokonkurranse «Ultimate Spey». Etter nøye vurdering fra juryen, har vi kommet frem til at dette bildet tatt av Gudmund Nygaard er vinneren.

  20140107-090159.jpg

  Bildeteksten Gudmund sendte med var:

  Dette er Lakselva i Porsanger for et par år siden. Stor opplevelse i seg selv å få en stor laks på en enhånds fluestang (mellom 17 – 18 kg). Det som gjorde det spesielt minneverdig var å kunne dele opplevelsen med min sønn, dette har vi snakka mye om. Fisken ble i iver løftet litt høyt opp fra vannet men den klarte seg veldig bra.

  Bildet og tekst forteller en god historie om en fin dag ved elva for far og sønn. Rekruttering og gode opplevelser utendørs er viktig for både fluefiske, fiske generelt og den oppvoksende generasjon.

  Premien for det stemningsfulle bildet er en ukes fiske i River Spey for Gudmund og fem av hans venner. Inkludert i premien er fiske og overnatting for samtlige på Lower Wester Elchies. Fly, taxi og mat er ikke inkludert.

  Lower Wester Elchies (LWE) ligger ved River Spey rett over landsbyen Aberlour, med whiskydestilleriet Macallan som nærmeste nabo. LWE har et 1,6 kilometer fiskestrekk på venstre side av elva, og eiendommen består av 350 mål med to hus, og ei fiskehytte som er plassert midt på strekket, ca. 10 meter fra elva. Huset ligger ca. 150 meter fra elva, med gangavstand til alle fasiliteter. Vallet har syv pooler som varierer fra stilleflytende til sterk strøm.

  Vi i Hooked gratulerer Gudmund og hans heldige venner med både flott fangst og en super premie.

  Les mer på om paradiset på www.riverspey.no

  Har du fått en stor eller sjelden fisk? Eller kanskje du har hatt en helt spesiell fisketur? Del gjerne din historie med oss. Send bilde eller bilder og en kjapp tekst til [email protected], så sørger vi for å dele opplevelsen din med resten av fiske-Norge. Husk at en fiskehisorie ikke er god uten et publikum… 

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles