More

  Sjekk hva Josefine (8) dro opp av Gryteelva i Buskerud

  En kan fiske etter ørret i et helt liv og litt til uten å komme i nærheten av like stor fisk som den åtte år gamle Josefine Stokke Ellevog kjempet i land da hun var på fisketur med morfar søndag ettermiddag.

  Av: Endre Hopland

  – Da min datter dro på fisketur med morfaren i Gryteelva i Sigdal i Buskerud søndag, visste hun lite om at hun skulle ende opp med sitt livs fangst i en alder av bare åtte år, sier en meget fornøyd storfiskermamma, Ann-Iren Stokke, til Hooked.

  For at unge Josefine er familiens storfisker etter helgens kraftanstrengelse hersker det ingen som helst tvil om. Morfar Jens Einar Stokke måtte assistere litt underveis i kampen med kjempefisken, men hjelp som ifølge mamma Ann-Iren kom godt med, men åtteåringen gjorde likevel mesteparten av jobben selv. For dette ble hun belønnet med en nydelig ørret på hele 4,7 kilo.

  Storørret
  KJEMPEØRRET: Josefine (8) og morfar med ørreten på hele 4,7 kilo som storfiskerjenten dro opp av Gryteelva søndag. (Foto: Privat)

  – Jubelen var voldsom da fisken til slutt var sikret. Det er jo ikke akkurat hverdagskost å få en slik fisk på kroken, og mange vil antagelig aldri få en ikke i det hele tatt. Da er det jo ekstra moro at en jente på åtte år klarer det, sier Stokke til Hooked.

  Vi i Hooked gratulerer den unge fiskeren med fantastisk fangst, og den øvrige familien med god barneoppdragelse og fornuftig bruk av sommerferien. Gi barna en fiskestang. Verre er det ikke.

  Har du hatt fiskeopplevelser utenom det vanlige i sommer? Send gjerne en mail til endre@hooked.no og fortell om disse.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles