Vi veit alle viktigheten av å så små korn av friluftsopplevelser til barn og unge. Noen blir hekta umiddelbart, andre finner igjen gleden av naturen og energien det gir i senere alder.

Av: Bernt Nor

Når Sten Ihlebakkes far døde i 2011 sa han opp jobben som aksjemegler i Oslo og flyttet tilbake til Trøgstad. Da hadde årevis med finanslivsstilen kostet Sten både venner og familie. Han bestemte seg for å finne tilbake til røttene sine og børste støv av friluftsinteressen som alltid har vært der.

Det ble også starten på Helt Vilt, et eventselskap innen jakt- fiske og friluft. En geskjeft som også ledet han til ekspedisjonen å padle Norge på langs i kajakk. Og farkosten er ikke ukjent for oss fiskere, det er en Hobie. Igjennom selskapet N-18 har de skaffet agenturet på Hobie som også vår svenske fiskeentusiast Joel Abrahamsson har brukt på sine ekspedisjoner. Stødig, solid og gir en nærhet til naturen som er ganske unik.

1 mai forlot han og makker Elin Ellingsvik Vegerstøl Nordkapp i Finnmark og målet var Sponvika i Østfold, ankomst drøye fire måneder senere.

Annonse

Bernt tok turen for å hilse på Sten og Elin når de kom i land til glede for familie, venner og bekjente. Champagne, tårer og glede må vite!

Gratulerer med en enestående ekspedisjon og flott gjennomføring!

 

 

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

Unikt julegavetips fra Abu Garcia – Ambassadeur Rum edition

Abu Garcia har i flere år lansert eksklusive og lekre julegavetips. Og om det har vært flott før, har de dratt frem alle trommer,...

Med Lawson NorthSea etter tung fisk på dypt vann

Det har blitt noen økter på dypt vann i løpet av 2018, og i år er det 15-40-punderen av Lawson NorthSea som har fått...