More

  Repparfjordelva – [Video]

  Rett før laksestarten i mange vassdrag følger vi opp med litt lakseinspirerende stoff.

  Espen Ørud er kjent for mange og ukjent for andre. Som en av de tre originale personene bak Fiskersiden.no har Espen opparbeidet seg mye fiskekunnskap og kontakter opp igjennom tiden.  Her deler han sine og Tirsdagsklubbens venner sine opplevelser i 2011.

  Repparfjordelva

  Les også: Nei til dumping av gruveslam – [Underskriftskampanje]

   

  Espen Ørud; 

  Vi er en gjeng som binder fluer sammen hver tirsdag med unntak av tirsdager som faller i juni, juli og august. På folkemunne omtalt som ”Tirsdagsklubben”. Når ingen av oss er til stede har jeg imidlertid sterke anelser om at det oftere er ”Syklubben” som benyttes.

  I fjor var tre av oss i besittelse av et GoPro-kamera og filmet litt hist og her. I tillegg lekte undertegnede tidvis naturfotograf med speilrefleksen og filmet litt ymse langs elvebredden i løpet av sommeren. En tirsdag over bindestikkene kom vi til at vi kanskje skulle slå sammen alle småklippene og se om vi kunne klippe sammen noe som kanskje kunne være severdig og til glede for andre petribrødre.

  Resultatet presenterer vi her som ”Repparfjordelva 2011”. Vi hadde riktignok nesten 14 timer med råfilm som vi har klippet ned til 80 minutter, men enormt mye av dette var ”dødtid” da vi har filmet en god del kontinuerlig under fiske for å få hugget på film. Om vi har lykkes med det eller ei må du se filmen for å finne ut av.

  For 2012 har vi større planer og har allerede laget en slagplan for å få mindre tilfeldig filming enn i fjor og håper resultatet for 2012 sesongen kan bli en enda mer underholdende og severdig film.

   

  Vi vil takke alle som har bidratt gjennom kommentering, redigeringshjelp, filming, innspill, fisking, landing (og skremming av laks) eller på annen måte har bidratt til sluttresultatet.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles