More

  ProNav med ansiktsløftning – gir bort ekkolodd

  Den norske båtelektronikk-giganten ProNav har nå lansert sine nye nettsider, og feirer seg selv og sine kunder med å gi bort et Lowrance Hook-3X-ekkolodd. 

  For å delta i konkurransen må du først like ProNav på Facebook, og siden svare på følgende spørsmål: Hva heter de tre ulike kartplotter/ekkolodd-seriene fra Lowrance? Vinneren trekkes fredag 27. mai, og premien i seg selv bør egentlig være nok til å sikre god deltakelse.

  ProNav AS har sine lokaler i Fiskarvik Maritime Senter i Egersund. Selskapet er norsk og uavhengig, og ble etablert tilbake 1994. De har 18 ansatte, og de aller fleste av disse har lang erfaring i bransjen. Dermed har de også all den kunnskapen som trengs for å gjøre en profesjonell jobb som distributør av maritim elektronikk.  ProNav leverer en rekke kvalitetsprodukter fra anerkjente merker som Lowrance, Simrad og B&G, og alt fra kartplottere og ekkolodd til utenbordmotorer og radarteknologi inngår i sortimentet. Med de nye nettsidene er det også lett å navigere seg gjennom utstyrsjungelen, så klikk deg innom for en kikk.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles