ProNav med ansiktsløftning – gir bort ekkoloddDel dette:

Den norske båtelektronikk-giganten ProNav har nå lansert sine nye nettsider, og feirer seg selv og sine kunder med å gi bort et Lowrance Hook-3X-ekkolodd. 

For å delta i konkurransen må du først like ProNav på Facebook, og siden svare på følgende spørsmål: Hva heter de tre ulike kartplotter/ekkolodd-seriene fra Lowrance? Vinneren trekkes fredag 27. mai, og premien i seg selv bør egentlig være nok til å sikre god deltakelse.ProNav AS har sine lokaler i Fiskarvik Maritime Senter i Egersund. Selskapet er norsk og uavhengig, og ble etablert tilbake 1994. De har 18 ansatte, og de aller fleste av disse har lang erfaring i bransjen. Dermed har de også all den kunnskapen som trengs for å gjøre en profesjonell jobb som distributør av maritim elektronikk.

ProNav leverer en rekke kvalitetsprodukter fra anerkjente merker som Lowrance, Simrad og B&G, og alt fra kartplottere og ekkolodd til utenbordmotorer og radarteknologi inngår i sortimentet. Med de nye nettsidene er det også lett å navigere seg gjennom utstyrsjungelen, så klikk deg innom for en kikk.

Del dette:
Prev En magisk langfilm fra Alphonse
Next På storørretjakt i Skogseidvatnet

Comments are closed.