More

  Setter Oslofjorden på dagsorden

  Spørsmålene rundt forvaltning og utvikling rundt Norges mest befolkede fjord, Oslofjorden, dukker opp fra tid til annen. Nå har NJFF tatt initiativ til noe som kan fortegne seg å bli tungt nok, om man forener krefter og satser på å stå løpet ut.

  Lokallagene til NJFF rundt Oslofjorden tar nå inititiv til Oslofjordkonferansen  som skal forene kreftense og sette forvaltningen av Oslofjorden på dagsorden.

  I innkallingen, som du kan lese i sin helhet her (PDF), står det følgende:

  Oslofjorden, Norges viktigste friluftsområde, står under press. NJFF setter fokus på fjorden og regionen med vekt på friluftsliv og sportsfiske. Norges Jeger- og Fiskerforbund i fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark inviterer til 2- dagers konferanse hvor forvaltningen av fiskeressurser i Oslofjorden settes på dagsorden.

  Formålet med konferansen er å etablere et møtested hvor forvaltning og brukere kan møtes for å diskutere aktuelle problemstillinger knyttet til bruken av fjorden. Sentrale aktører innen forvaltning, forskning og brukere av fjorden vil holde en rekke foredrag. 

  Målgruppe: Politikere, ansatte i forvaltninga på kommune og fylkesnivå, yrkesfiskere, sportsfiskere og alle andre med interesse for fiskeressursene i Oslofjorden.

  Konferansen finner sted på Best Western Hotell i Horten 4.-5. april i årPåmelding her

  PS! Du kan også velge å delta kun på lørdag.

  Dette er viktige greier, så her gjelder det at folk kjenner sin besøkstid. Bernt Nor fra HOOKED meldte seg på umiddelbart. Vi håper du gjør det samme.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles