More

  Ole fikk kjempeørret i Buskerud

  Midt på natten hugg det brutalt hos Ole Fosby, som var på dorgetur på et vann i Buskerud. 20 minutter senere lå en kjempeørret i håven.

  Av: Endre Hopland

  – Det var først da fisken lå i håven at jeg skjønte hvor stor den faktisk var. Ørreten ble målt til 82 centimeter og 6690 gram, og da ble det jubelbrøl som nok vekket hyttefolket rundt vannet, sier en meget fornøyd Ole Fosby til Hooked.

  Vanligvis fisker den Halden-bosatte Sarpsborg-mannen i Haldenvassdraget, men midt i juli bestemte han seg for å pakke Hiaceen og dra med seg sin ti fot store aluminiumsbåt en tur til Buskerud. Det angrer han neppe på i dag.

  – Jeg var fremme sent på kvelden tirsdag 19 juli, og rigget raskt camp for nattaen og fikk båten på vannet. Allerede rundt midnatt skrek knarren på den ene snellen, og ute på det stille vannet skjønte jeg straks at dette måtte være en pen ørret. Den tok en god del snøre, og fighten varte i rundt 20 minutter, sier han til Hooked.

  Kjempeørret Ole Fosby (2)
  KJEMPEFISK: Ole Fosby med ørreten på 6690 gram han fikk i et vann i Buskerud midt i juli. (Foto: Privat)

  Har du hatt fiskeopplevelser utenom det vanlige i sommer? Send gjerne en mail til [email protected] og fortell om disse.

   

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles