Nye ferske fiskekurs på Flå!Del dette:

Lyst i bli en bedre fisker? Lære av noen av de fremste sportsfiskerne i landet? Ha en sosial happening og knytte nye kontakter og vennskap?

Da er årets fiskekurs på Flå noe for deg!

Vår samarbeidspartner NJFF skriver ;Er du moden for gjeddejakt med noen av landets beste gjeddefiskere? Da setter du av 24.-26. mai. I juni kan du bli en enda bedre fluefisker. Kurs i praktisk fluefiske på stille vann går helgen 7.-9. juni og på rennende vann 21.-23. juni.

På gjeddekurset 24.-26. mai topper vi laget med Team Pikewallis: Erik Walmann, Thomas Monsen og Roger Hoftvedt. I tillegg kommer fluefantasten Kai Finbråten fra Loop. Her blir det fiske med wobbler, softbaits, jerk, gjeddemeite, og fluer som popper, gurgler og bølger – kort sagt alt som har med moderne gjeddefiske gjøre.

Ørretfiske i juni
Helgen 7.- 9. juni er det klart for fluefiske på stille vann med Cato Vivelid Nilssen som hovedinstruktør. Cato er bl.a. konkurransefisker og har vært kaptein på det norske VM-laget i fluefiske. Det betyr at hans fokus er å få fisk på flue under alle slags forhold med alle slags fluer – altså ingen pursime eller tunnelsyn her i gården. Med seg har han Ingvild Helland, også kasteinstruktør og konkurransefisker, som selvsagt er opptatt av at fluefiske også er noe for jenter.

Helgen 21.- 23. juni er det fokus på fluefiske i rennende vann med Tore Litlerè Rydgren. Tore har lang erfaring som guide og instruktør og ble ikke minst et suksessfullt bekjentskap for deltakerne på fjorårets fluefiskekurs. På grunn av etterspørselen etter flere fluefiskekurs bl.a. på rennende vann, er Tore på plass denne helgen.
Programmene for fiskekursene finner du nederst på denne siden. Mer informasjon om Jakt- og Fiskesenteret og påmelding til kursene, finner du her.

Program
Gjeddetreff
Fluefiske i vann
Fluefiske i elv

Plakat-fiskekurs. NJFF Flå

Del dette:
Prev Fantastisk undervannsvideo
Next Ny verdensrekord på torsk - 47 kilo!

Comments are closed.