More

  Nye ferske fiskekurs på Flå!

  Lyst i bli en bedre fisker? Lære av noen av de fremste sportsfiskerne i landet? Ha en sosial happening og knytte nye kontakter og vennskap?

  Da er årets fiskekurs på Flå noe for deg!

  Vår samarbeidspartner NJFF skriver ;

  Er du moden for gjeddejakt med noen av landets beste gjeddefiskere? Da setter du av 24.-26. mai. I juni kan du bli en enda bedre fluefisker. Kurs i praktisk fluefiske på stille vann går helgen 7.-9. juni og på rennende vann 21.-23. juni.

  På gjeddekurset 24.-26. mai topper vi laget med Team Pikewallis: Erik Walmann, Thomas Monsen og Roger Hoftvedt. I tillegg kommer fluefantasten Kai Finbråten fra Loop. Her blir det fiske med wobbler, softbaits, jerk, gjeddemeite, og fluer som popper, gurgler og bølger – kort sagt alt som har med moderne gjeddefiske gjøre.

  Ørretfiske i juni
  Helgen 7.- 9. juni er det klart for fluefiske på stille vann med Cato Vivelid Nilssen som hovedinstruktør. Cato er bl.a. konkurransefisker og har vært kaptein på det norske VM-laget i fluefiske. Det betyr at hans fokus er å få fisk på flue under alle slags forhold med alle slags fluer – altså ingen pursime eller tunnelsyn her i gården. Med seg har han Ingvild Helland, også kasteinstruktør og konkurransefisker, som selvsagt er opptatt av at fluefiske også er noe for jenter.

  Helgen 21.- 23. juni er det fokus på fluefiske i rennende vann med Tore Litlerè Rydgren. Tore har lang erfaring som guide og instruktør og ble ikke minst et suksessfullt bekjentskap for deltakerne på fjorårets fluefiskekurs. På grunn av etterspørselen etter flere fluefiskekurs bl.a. på rennende vann, er Tore på plass denne helgen.
  Programmene for fiskekursene finner du nederst på denne siden. Mer informasjon om Jakt- og Fiskesenteret og påmelding til kursene, finner du her.

  Program
  Gjeddetreff
  Fluefiske i vann
  Fluefiske i elv

  Plakat-fiskekurs. NJFF Flå

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles