More

  Norsk Ørretfestival i Kvikne

  Er du i nærheten av Kvikne til helgen? Ta turen innom ørretfestivalen!
  [divider]
  Norsk Ørretfiskefestival arrangeres årlig på Kvikne langsmed Orklas bredder 28. – 30. juni. Fiskefestivalen er bygd opp rundt en svært så spennende fiskekonkurranse. Norsk Ørretfiskefestival er en festival som passer friluftsglade familier og lidenskaplige sportsfiskere.
  Fiskekonkurransen har tre klasser: Senior, junior og familie. Vinneren av de forskjellige klassene kan stikke av med flotte premier.
  Hovedpremien i seniorklassen, uavhengig om det fiskes med flue, mark, sluk eller wobbler er en fisketur til Grønland til en verdi av 20 000 med Mylla jakt- og fiskereiser! Familien med størst samlet vekt får et gavekort på Sport 1 Tynset pålydene kr 10 000,-, mens fiskeren i juniorklassen som får flest fisk stikker av med et gavekort på kr 4 000,- på Sport 1 Tynset.
  I år går vi vekk fra det tradisjonelle ”hive-fisken-i-plastpose” konseptet mange fiskekonkurranser dessverre har. Å fiske opp fisken, bare for å hive den i ”likposen” oppleves meningsløst for mange, og er ikke god forvaltning. Under årets fiskekonkurranse vil derfor fisken bli veid og registrert tvert den blir tatt opp. Etter dette er det ditt valg som fisker om du ønsker å ta med deg matfisk hjem eller gjenutsette fisken i elva.
  Fredags kveld arrangeres en egen fiskequiz og etter fiskekonkurransen er det ”afterfish” på Vollan Gård. Her blir det live musikk, premieutdeling og servering av mat, øl og vin. Arrangementet avsluttes med ”Vollanmartnan” søndag.
  Les mer om Norsk Ørretfiskefestival og meld deg på via våre nettsider www.nøff.com

  Se kart øvre Orkla her: http://fishspot.no/?destination=kvikne-elvefiske-i-ovre-orkla#!map/?destination=kvikne-elvefiske-i-ovre-orkla&geodata=geostring

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles