More

  Norge på 17. plass etter første fiskedag

  Det norske landslaget i fluefiske gjør det så langt tålig bra i VM i Bosnia. Andre fiskedag har nettopp startet, og de norske karene starter dagen på en 17. plass.

  Av: Endre Hopland

  Etter å ha droppet det offisielle prøvefisket onsdag, var det norske landslaget klare som egg da startskuddet for første fiskedag gikk i går morges. Alle fiskerne var gjennom to økter hver, en om morgenen og en om kvelden, men fisket var absolutt varierende.

  – I dagens første økt fisket Cato René i Pliva, Erlend i Sana, Eikre i Sanica, Karl Stian i Lake og Santana i Vrbas. Etter første økt var Norge på 15. plass totalt med 17180 poeng, mens Portugal raskt tok ledelsen tett etterfulgt av Spania og USA, meldes det fra Bosnia.

  Les også: Fluefiske-VM er i gang

  Individuelt var Erik Eikre beste nordmann sammenlagt på en forløpig 36. plass. Cato René Vivelid Monsen havnet på sin side på en 11. plass i sin gruppe med seks fisk, der beste fisker hadde 22. Erlend Vivelid Nilssen havnet på 15. plass.

  – Erik Eirke lå på 8. plass i sin gruppe med 17 fisk, der beste hadde 38 fisk. Karl Stian Tafjord fikk ingen fisk i sin gruppe, sammen med tretten av de andre deltakerne. Beste fisker i sin gruppe fikk fem fisk. Joaquin Santana lå på 12. plass i sin gruppe, med en fisk, der 1. plass fikk 21 fisk, meldes det fra landslaget.

  I økt nummer to for dagen havnet Norge på 19. plass, noe som flytter laget ned to plasser til 17. plass på sammenlagtlistene. Erik Eikre var også beste nordmann totalt i denne økten, med samme plassering som i første økt, altså 36. plass. Sammenlagt har Erlend Vivelid Nilssen sneket seg opp som beste nordmann med 50. plass.

  Vi kommer tilbake med flere oppdateringer fra VM etter hvert som fiskedagene avsluttes (og vi ikke er på havet).

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles