More

  NM Fluekasting 24-25 mai – Direkte på Hooked

  Castingforbundet og Hooked tar steget sammen inn i den moderne tidsalder og gjør fluekasting tilgjengelig for alle ivrige kastere, fluefiskere og nysgjerrige sjeler den 24 & 25 mai. Vi sender direkte fra NM i Fluekasting på Holmendammen i Oslo, og ønsker med dette å nå ut til ENDA flere fiskere enn noen gang tidligere.

  Historisk

  – Så vidt jeg vet er dette første gang det sendes direkte web-TV fra et slikt fiskearrangement, og sett i lys av den eksplosive utviklingen nett-tv har hatt de siste par årene, er det på høy tid å kaste seg på det toget sier Bernt Nor, daglig leder i Hooked.no  – Vi har testet litt direktesendinger det siste året, og lært en hel del. Både om utstyr, sendeforhold, mannskap og alt som kan gå galt. Lærekurven har vært bratt, men nå er vi klare for å begynne drømmen om å samle fiske-norge og spre lokale arrangementer til hele landet.

  Resultatvarsel, highlights og direktesending

  Planen er å følge kasterne både lørdag og søndag og sende et par timer direkte hver dag. Det blir også lagd noen highlights, intervjuer med kjente og ukjente og testet ut et kommentatorpanel som loser oss igjennom reglene, hendelsene og skaper litt puls.

  Hele tiden kan leserne også følge resultatlistene på Hooked.no, og interagere med studio igjennom Instagram, Facebook, SMS o.l. Detaljert sendeskjema er under utvikling, men du kan allerede nå sette av lørdag og søndag i kalenderen. Glem Premier League, Sporten og annet fjas – det er #Fluekasting som gjelder!

  NM-Fluekasting-24-25mai
  NM Fluekasting 24&25 mai – LIVE på Hooked

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles