More

  Klart for årets fiskefest! – NJFFs fiskesommer er i gang!

  Ta med hele familien og bli med på Fiskesommer!

  Nå er NJFFs store Fiskesommer godt i gang. Aldri har Fiskesommeren vært større: 150 arrangementer går over hele landet fra 1. juni til 1. august. Her finner du bilder fra Kyss en fisk-konkurransen og kart til nærmeste Fiskesommerplass. Bli med og få en sommerlig dose fiskeglede!

  Fiskesommer er rettet mot barna. Arrangementene er åpne for alle, og instruktører fra våre lokalforeninger gir barna fiskeopplæring. Alt er gratis og det er ingen forhåndspåmelding. Det er rett og slett bare å møte opp.

  Viktige samarbeidspartnere er NRK Friluftsmagasinet som sender hver lørdag morgen, nettstedet www.kortreist.no som står i direkte kontakt med lokalaviser fra Møre og Romsdal til Finnmark, og utstyrsleverandøren Nordic Outdoor.

  Kyss en fisk – vinn en sekk!
  Vi sportsfiskere elsker fisken vi får – og noen ganger tar det helt av. Dette inviterer vi deg til å forevige med kamera i NJFFs Kyss en fisk-konkurranse! Hver uke trekker vi en finner som får en flott Bergans Trollhetta-sekk på 90 liter.

  Under kan du se bilder fra Kyss en fisk-konkurransen. Dersom du bruker Iphone eller Ipad, klikk her for å se Kyss en fisk-bildene.

  Her kan du lese mer om konkurransevilkårene.

  Fisk til hele folket!
  150 Fiskesommer-arrangement arrangeres over hele landet i løpet av noen få uker. Det betyr at du mest sannsynlig finner et Fiskesommer-arrangement innen noen mils omkrets, så stikk innom og få en sommerlig dose fiskeglede!

  Nærmeste arrangement finner du i kartet under, på NJFF sine sider eller i dette dokumentet.

   

  Kontakt ditt lokallag
  Lurer du på noe mer om Fiskesommer? Kontakt din nærmeste arrangør, NJFFsFiskesommer-sekretariat på epost/ tlf. 66 79 22 00 eller se filmklippet under om hva du har i vente på Fiskesommer:

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles