More

  Førstkommende helg går Mjøsa Trollingfestival av stabelen

  Helgen 27.-28. august går Mjøsa Trollingfestival av stabelen på Viken II (Evjua Camping) ved Skreia.

  Arrangøren, Øvre Romerike Trollingklubb (ØRTK), lover et kjempebra arrangement med god underholdning både fredag- og lørdag kveld. I fjor underholdt Spellemannsprisvinner Stian Carstensen til stor latter i restauranten (se video nederst fra fjorårets konkurranse). I år blir det stand up-show med komiker Hans Espen Gihle fredag kveld. Gihle er tidligere frontsanger i Oslo Gospelkor, revyartist og ble nominert til komiprisen i 2009.

  Lørdag kveld blir det musikk med bandet ESA Bluesband (Eina Steam og Antirust). Bandet består av gode musikere fra blant annet kjente band som Veslefrikk og Vømmøl. De spiller blues-rock og sørstatsblues med kjente innslag fra Eric Clapton, Steppenwolf og JJ Cale.

  DCIM100MEDIA

  Mjøsa Trollingfestival (MTF) er en todagers trollingkonkurranse etter ørret på Mjøsa. Fisketid er lørdag 09.00-17.00 og søndag 07.00-15.00. Påmeldingen skjer fredag fra 18.30-20.00 og lørdag fra 07.30-0815. Det koster kr. 500,- for deltakelse pr. båt.

  MTF var den første trollingkonkurransen etter ørret i Norge der det var mulighet for fang og slipp. Det er også i år to muligheter for innveiing. En kan enten sende inn bilde av fisken med startbrikken på ett målebrett, noe som muliggjør fang og slipp. Ønsker en å ta med fisken hjem som mat, kan den veies inn i havna på Viken II.

  De siste årene har det deltatt rundt 80 båter, men arrangøren håper på rundt 100 deltakende båter i år.
  Det er kommet inn masse flotte premier fra sponsorer, og premiebordet er på cirka 100 000 kroner.

  149

  ØRTK har betalt havneavgift på Viken II som dekker båtplasser for alle båter som deltar under konkurransen. ØRTK setter også opp  fem-seks lavvoer som en kan leie overnattingplass i for hele helgen til en kjempebillig penge. Ønsker en å bestille plass, er det bare å kontakte Atle Knapp på telefonnummer 95747273. Restauranten i havnen holdes ellers åpen for servering av mat og drikke hele helgen.

  DCIM100MEDIA

  Mjøsa Trollingfestival er i tillegg den avsluttende konkurransen i Raymarine Cup-en. Denne Cup-en er en egen konkurranse med egne premier for over 100 000 kroner. Raymarine Cup består av seks konkurranser, der Ørretfestivalen, NM, Storsjødreggen, Femundsdraget og Mjøsa Trollingfestival dag 1 og Mjøsa Trollingfestival dag 2 inngår. Les mer om temaet her.

  ØRTK ønsker alle velkommen til å delta og sette sitt preg på ett flott arrangement.
  Velkommen og skitt fiske!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles