Nå kommer andre del av bibelenDel dette:

Fotografen og fluebindingsgeniet Barry Ord Clarke er snart ute med del to av «Fluebindernes bibel». Denne gangen er det sjøørretfiske i saltvann som får fokuset.

Av: Endre HoplandI den første «Fluebindernes bibel» lærte Ord Clarke lesrne 50 fluemønstre til ørretfiske steg for steg. Nå tar fluebinderen og naturfotografen for seg 50 nye mønstre for bruk i saltvann etter sjøørret.

Barry Ord Clarke er profesjonell fotograf og en av Norges ledende fluebindere. Gjennom tydelige bilder og instruktiv tekst forklarer han i bøkene sine teknikken bak moderne fluebinding, fra det grunnleggende til det langt mer avanserte.

Den nye boken beskriver også de vanligste redskapene og materialene som benyttes til fluebinding, og det gis også rekke tips som vil gjøre fluene dine mer effektive og øke sjansene for fast fisk.

Fluebinderens-bibel-2-omslag
Sjøørretfiske med flue er en av de raskest voksende grenene innen sportsfiske, og dersom du ønsker suksess er presentasjon og hva du faktisk presenterer essensielt. Dette er med andre ord en bok det er smart å ta nærmere i øyesyn.

Del dette:
Prev Fiskernes mester - Episode 2
Next Fluebinding rakkelhanen

Comments are closed.