More

  Lyst til å vinne 75 000 kroner på fisking?

  Første helgen i juli arrangeres tradisjonsrike Snåsavatnet Fiskefestival i Snåsa i Nord-Trøndelag. Her kan du stikke av med småpene 75 000 kroner, og du må ikke nødvendigvis få størst eller mest fisk for å innkassere pengepremien.

  Av: Endre Hopland

  Det skal fiskes både fredag 1. juli og lørdag 2. juli, og alle innmeldte fangster gjelder i konkurransen arrangørene har valgt å kalle Gullvekta. Det er samlet idealfangst per person, båt eller team som er tellende i denne konkurransen, og dersom noen treffer den på forhånd utvalgte idealvekten akkurat eller med pluss/minus ti gram, stikker vedkommende av med hele kransekaken.

  – Det er tre alternative vekter som velges tilfeldig ut på forhånd. Disse holdes innelåst på Snåsa lensmannskontor. En av disse velges ut under premieutdelingen lørdag kveld. Dersom ingen vinner, overføres premien til neste år, og dersom to eller flere er innenfor pluss/minus ti gram på den valgte idealvekten, deles hovedpremien mellom disse, melder arrangørene.

  Gullvekt-konkurransen er for øvrig bare en av to fiskekonkurranser som arrangeres i Snåsavatnet denne helgen, og dersom du ikke satser alle kortene på idealvekt, er det selvsagt størst fisk som gjelder. Også i denne konkurransen er det pengepremier, med pene 10 000 kroner til fiskeren som gjør sine saker best. Øvrige konkurranseregler finner du her.

  Snåsavatnet Fiskefestival er ellers en familiefest med scootershow, sportsfiskeforedrag og fiskerelaterte barneaktiviteter. Lørdagskvelden blir avsluttet med storkonsert og dans med Hellbillies ved Snåsa hotell. Fullt program finner du her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles