More

  Live gjeddefiske fra Harrsjøen

  Denne helgen reiser en hel delegasjon tilknyttet Pikewallis på gjeddefiske i Harrsjøen (Harsjøen) i Rendalen. Hvordan det går kan du følge live via Pikewallis sin Instagramprofil.

  Av: Endre Hopland

  – Vi i Pikewallis fikk en hyggelig forespøesel fra grunneierlaget i Rendalen om vi ville komme og fiske litt gjedde. De har et vann som heter Harrsjøen som de har definert som et rent gjeddevann, og de ønsker også å ha dette som et gjeddevann i fremtiden. De vil rett og slett skape en turistmagnet innenfor gjeddefiske i et ellers så fettfinnerikt område, forteller Erik Walmann i Pikewallis.  Han kunne bare ikke si nei til dette tilbudet, og det var mange andre gjeddefiskere som ville bli på turen, også. Nå gjør gjeddeentusiastene altså et stunt ut av det hele.

  – Selv om vi drar fra et mulig godt fiske her på Østalandet, så blir nok dette en fantastisk tur. Vi kommer til å oppdatere Instagram-kontoen vår etterhvert som det skjer ting, så det er bare å følge med, sier Walmann.

  Fisket begynner lørdag, men Walmann kan fortelle at det har blitt snakket mye i den hemmlige Harrsjøengruppen på Facebook de siste dagene.

  – Det er noen spente gjeddefiskere som nå kvesser kroker og går gjennom utstyret, sier han.

  Utenom Walmann reiser Roger Hoftvedt, Lasse Terjesen, Bjørn Vidar Syversen, Per Kristiand Syversen, Johan Holmberg, Matthias Andersson, Daniel Walmann, Frederick Evensen og muligens Per Stenberg oppover denne helgen.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles