More

  Live gjeddefiske fra Harrsjøen

  Denne helgen reiser en hel delegasjon tilknyttet Pikewallis på gjeddefiske i Harrsjøen (Harsjøen) i Rendalen. Hvordan det går kan du følge live via Pikewallis sin Instagramprofil.

  Av: Endre Hopland

  – Vi i Pikewallis fikk en hyggelig forespøesel fra grunneierlaget i Rendalen om vi ville komme og fiske litt gjedde. De har et vann som heter Harrsjøen som de har definert som et rent gjeddevann, og de ønsker også å ha dette som et gjeddevann i fremtiden. De vil rett og slett skape en turistmagnet innenfor gjeddefiske i et ellers så fettfinnerikt område, forteller Erik Walmann i Pikewallis.

  Han kunne bare ikke si nei til dette tilbudet, og det var mange andre gjeddefiskere som ville bli på turen, også. Nå gjør gjeddeentusiastene altså et stunt ut av det hele.

  – Selv om vi drar fra et mulig godt fiske her på Østalandet, så blir nok dette en fantastisk tur. Vi kommer til å oppdatere Instagram-kontoen vår etterhvert som det skjer ting, så det er bare å følge med, sier Walmann.

  Fisket begynner lørdag, men Walmann kan fortelle at det har blitt snakket mye i den hemmlige Harrsjøengruppen på Facebook de siste dagene.

  – Det er noen spente gjeddefiskere som nå kvesser kroker og går gjennom utstyret, sier han.

  Utenom Walmann reiser Roger Hoftvedt, Lasse Terjesen, Bjørn Vidar Syversen, Per Kristiand Syversen, Johan Holmberg, Matthias Andersson, Daniel Walmann, Frederick Evensen og muligens Per Stenberg oppover denne helgen.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles