More

  Lars Lenth med ny bok – Den Norske Pasienten


  Lars Lenth er for de fleste fiskere kjent som et TV-fjes med «Bård og Lars» serien, trioen «Tørrfluelandet», og andre fluefiske bøker.

  Ukjent for mange er hans virke utenfor den lukkede verden mange omtaler som «fluefiske».

  I over 15 år har Lars jobbet som oversetter og manuskonsulent og i 2007 debuterte han med romanen «Den samme elva» som også ble oversatt til dansk.

   

  Hans andre roman som nå slippes «Den norske pasienten« handler om Leo Vangen som har forskanset seg i barndomshjemmet på Gåsøya i Bærum, der han lever et trygt, men begrenset liv.

  Da den sykmeldte markiseselgeren Trond Bast fisker opp liket av en polakk i Oslo-fjorden, tvinges Leo ut av sin boble og inn i en verden bestående av korrupsjon, drap, torpedoer på lavt nivå, gammel kjærlighet og misbruk av au pairer.

  For noe er pill råttent i Bærum kommune

  – bygda alle elsker å hate.

  Den norske pasienten er en roman om en mann som har gått seg vill, og om hans vei tilbake. Det er en historie om skadde mennesker som gjør så godt de kan.

   

   

  Anmrk: HOOKED kommer med et intervju av den unge forfatteren i en egen artikkel noe senere. Det er heller ikke umulig at det kommer en uhøytidelig anmeldelse av boka.

  Det vi har lest hittil har vist et godt spåk, fin flyt og en fengende form i et særdeles artig språkbruk. Gleder oss til resten.


  Boka finner du i en mengde bokhandlere og på internett.


  Se Trailer her  Lenth leser i fra Den norkse pasienten

  Cover

  Den norske pasienten

   

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles