Lars Lenth med ny bok – Den Norske PasientenDen norske pasienten
Del dette:


Lars Lenth er for de fleste fiskere kjent som et TV-fjes med «Bård og Lars» serien, trioen «Tørrfluelandet», og andre fluefiske bøker.

Ukjent for mange er hans virke utenfor den lukkede verden mange omtaler som «fluefiske».

I over 15 år har Lars jobbet som oversetter og manuskonsulent og i 2007 debuterte han med romanen «Den samme elva» som også ble oversatt til dansk.

 

Hans andre roman som nå slippes «Den norske pasienten« handler om Leo Vangen som har forskanset seg i barndomshjemmet på Gåsøya i Bærum, der han lever et trygt, men begrenset liv.Da den sykmeldte markiseselgeren Trond Bast fisker opp liket av en polakk i Oslo-fjorden, tvinges Leo ut av sin boble og inn i en verden bestående av korrupsjon, drap, torpedoer på lavt nivå, gammel kjærlighet og misbruk av au pairer.

For noe er pill råttent i Bærum kommune

– bygda alle elsker å hate.

Den norske pasienten er en roman om en mann som har gått seg vill, og om hans vei tilbake. Det er en historie om skadde mennesker som gjør så godt de kan.

 

 

Anmrk: HOOKED kommer med et intervju av den unge forfatteren i en egen artikkel noe senere. Det er heller ikke umulig at det kommer en uhøytidelig anmeldelse av boka.

Det vi har lest hittil har vist et godt spåk, fin flyt og en fengende form i et særdeles artig språkbruk. Gleder oss til resten.


Boka finner du i en mengde bokhandlere og på internett.


Se Trailer herLenth leser i fra Den norkse pasienten

Cover

Den norske pasienten

 

Del dette:
Prev Hoffselva overlevde
Next NM Havfiske - Dette er de påmeldte

Comments are closed.