Klart for 24 timer med direktesendt fisking, og norsk havfiske står sentralt

FISKE-TV: Geir Sivertzen (t.v.), Bilal Saab og Matt Hayes (innfelt) drar i gang World Fishing Day med tre timer med livefisking fra Sørøya.

Med selveste Matt Hayes som fiskende programleder, skal det sendes tre timer fra Sørøya når Fishing TV kjører et døgn med livefisking fra hele verden sankthansaften.

Endre Hopland

Norge vil spille en sentral rolle når Fishing TV, i forbindelse med World Fishing Day, sender et helt døgn med direktesendt fisking lørdag 23. juni. Her vil seerne bli tatt med på fiske fra New Zealand, gjennom Asia og Europa og hele veien opp til Alaska.

Til sammen skal det sendes fiske-TV fra hele 24 land, og ballet åpnes med tre strake timer fra Sørøya. Her vil programleder Matt Hayes være med Geir Sivertzen og Bilal Saab fra BigFishAdventure Sørøya ut på havet utenfor den kjente fiskeøyen vest i Finnmark, og det er selvsagt havfiske i verdensklasse som står på programmet.

Innovasjon Norge og Nordnorsk Reiseliv har sammen med norske reiselivsbedrifter utviklet havfiske til å bli en bærekraftig næring langs kysten, og Sørøya er stedet for flere rekorder og større fisk enn noe annet sted. Det er derfor valgt til å representere Norge under sendingen fra World Fishing Day, der stedet vil bli vist frem for et globalt publikum, sier prosjektleder for BigFishAdventure Sørøya, Geir Sivertzen, til Hooked.

Annonse

Målsetningen med å sende livefisking i et helt døgn er å introdusere fiske for enda flere, ikke minst kvinner og barn, men arrangørene lover også plenty med action og fantastisk underholdning for resten av familien.

– Showet organiseres av fishingtv.com, som har et meget bredt og spennende tilbud innen fiske på nett. Ved siden av å være topp underholdning er dette også flott markedsføring av både fisking og Norge, sier Sivertzen til Hooked.

Dersom du vil følge den globale fisked-sendingen registrerer du deg her. Sendingen er altså live og i tillegg helt gratis.

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

Unikt julegavetips fra Abu Garcia – Ambassadeur Rum edition

Abu Garcia har i flere år lansert eksklusive og lekre julegavetips. Og om det har vært flott før, har de dratt frem alle trommer,...

Med Lawson NorthSea etter tung fisk på dypt vann

Det har blitt noen økter på dypt vann i løpet av 2018, og i år er det 15-40-punderen av Lawson NorthSea som har fått...