Klart for 24 timer med direktesendt fisking, og norsk havfiske står sentraltDel dette:

Med selveste Matt Hayes som fiskende programleder, skal det sendes tre timer fra Sørøya når Fishing TV kjører et døgn med livefisking fra hele verden sankthansaften.

Endre HoplandNorge vil spille en sentral rolle når Fishing TV, i forbindelse med World Fishing Day, sender et helt døgn med direktesendt fisking lørdag 23. juni. Her vil seerne bli tatt med på fiske fra New Zealand, gjennom Asia og Europa og hele veien opp til Alaska.

Til sammen skal det sendes fiske-TV fra hele 24 land, og ballet åpnes med tre strake timer fra Sørøya. Her vil programleder Matt Hayes være med Geir Sivertzen og Bilal Saab fra BigFishAdventure Sørøya ut på havet utenfor den kjente fiskeøyen vest i Finnmark, og det er selvsagt havfiske i verdensklasse som står på programmet.

Innovasjon Norge og Nordnorsk Reiseliv har sammen med norske reiselivsbedrifter utviklet havfiske til å bli en bærekraftig næring langs kysten, og Sørøya er stedet for flere rekorder og større fisk enn noe annet sted. Det er derfor valgt til å representere Norge under sendingen fra World Fishing Day, der stedet vil bli vist frem for et globalt publikum, sier prosjektleder for BigFishAdventure Sørøya, Geir Sivertzen, til Hooked.

Målsetningen med å sende livefisking i et helt døgn er å introdusere fiske for enda flere, ikke minst kvinner og barn, men arrangørene lover også plenty med action og fantastisk underholdning for resten av familien.

– Showet organiseres av fishingtv.com, som har et meget bredt og spennende tilbud innen fiske på nett. Ved siden av å være topp underholdning er dette også flott markedsføring av både fisking og Norge, sier Sivertzen til Hooked.

Dersom du vil følge den globale fisked-sendingen registrerer du deg her. Sendingen er altså live og i tillegg helt gratis.

Del dette:
Prev Mathias (22) med historisk fangst – første sardin tatt på stang i Norge
Next Hvordan fiske i Oslomarka? Ørretfiske for nybegynnere - OFA Fiskeskole EP1

Comments are closed.