More

  Kikkfiske etter røye i Engerdal 1. November (video)

  Etter en samtale med daglig leder i Engerdal fjellstyre Morten Aas, fikk vi blod på tann. Morten fortalte at isen hadde lagt seg, og at det var 7-10 cm stålis. Han ordnet oss en hytte som lå 25 meter fra vannet vi skulle fiske i. Så nå var det bare sette kursen oppover. Når vi ankom hytta, var det bare å jekke en pilsner, og begynne og rigge pilkestikkene, for Morten hadde sørget for at noen hadde fyrt opp hytta så den var god og varm når vi kom! Prat om service!!

  Alarmen gikk 05.30 på morgenen, da sto egg og bacon på menyen sammen kullsvart kaffe, så bar det ut på isen. Vi så en del fine røyer på så grunt vann som 30-60 cm. Røyene var ofte innom og luktet på det vi hadde og tilby, men det var bare noen få av de som tok agnet. Vi prøvde røye-blink  balansepilk og mormyrska, men røyene var i det sære hjørnet. Vi så fisker som vi anslo være opp i mot 2,5 kilo, men vi landet dessverre ingen av de store.

  Kikk-fiske etter røye på så grunt vann er sinnssykt spennende. Vedlagt følger en liten snutt, de største røyene lot vi være til en senere anledning……

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles