Kanskje den største Oslomarka-gjedden på ti årDel dette:

Oslomarkas Fiskeadministrasjon melder om en isfisket gjedde på nesten ti kilo. Ifølge administrasjonen kan dette fort være den største gjedden som er tatt i området på ti år.

Av: Endre Hopland– Gratulerer til Vidar Moen med gjedda på hele 9,9 kilo fra Fri-Elvåga, skriver OFA på sine egne nettsider.

Det var 15. februar at storfisker Moen var på isen Elvåga badebam. Her meitet han etter abbor med hel agnfisk, og litt utpå dagen runnet det godt. Da tilslaget ble satt trodde han først at han satt fast i bunn, men så kom det flere gode utras.

– Etter et kvarters tid så jeg at det var en gjedde. Etterhvert fikk jeg lirket fisken opp på isen, og det var helt greit at jeg hadde et 205-hull, ellers hadde det nok gått galt, forteller han i en fangstrapport på OFA sine nettsider.

Fisken tok på underdimensjonert utstyr, men 0,25-fortommen holdt godt, den. Fisken ble altså veid til pene 9,9 kilo, som er virkelig solid til Østmarka å være. Etter et par bilder fikk den også svømme uskadet tilbake der den kom fra.

Del dette:
Prev Slik fisker du sjøørret
Next Fiskernes mester - Episode 2

Comments are closed.