More

  Kanskje den største Oslomarka-gjedden på ti år

  Oslomarkas Fiskeadministrasjon melder om en isfisket gjedde på nesten ti kilo. Ifølge administrasjonen kan dette fort være den største gjedden som er tatt i området på ti år.

  Av: Endre Hopland

  – Gratulerer til Vidar Moen med gjedda på hele 9,9 kilo fra Fri-Elvåga, skriver OFA på sine egne nettsider.  Det var 15. februar at storfisker Moen var på isen Elvåga badebam. Her meitet han etter abbor med hel agnfisk, og litt utpå dagen runnet det godt. Da tilslaget ble satt trodde han først at han satt fast i bunn, men så kom det flere gode utras.

  – Etter et kvarters tid så jeg at det var en gjedde. Etterhvert fikk jeg lirket fisken opp på isen, og det var helt greit at jeg hadde et 205-hull, ellers hadde det nok gått galt, forteller han i en fangstrapport på OFA sine nettsider.

  Fisken tok på underdimensjonert utstyr, men 0,25-fortommen holdt godt, den. Fisken ble altså veid til pene 9,9 kilo, som er virkelig solid til Østmarka å være. Etter et par bilder fikk den også svømme uskadet tilbake der den kom fra.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles