More

  Kajakk-EM i september

  Etter fjorårssuksessen i Nederland, blir den andre «Hobie Fishing Europe Championship» arrangert i år. Denne gangen er det i Frankrike det skal jaktes predatorer fra de spesielle Hobie-kajakkene.

  Av: Endre Hopland

  Årets turnering vil finne sted i Lac de Lacanau, en velkjent innsjø lokalisert rundt 45 minutter vest av Bordeaux i Provinsen Mèdoc. Innsjøen er populær, primært for sitt predatorfiske, og den strekker seg over hele 1985 hektar. Fra 11. til 13. september vil altså dette være den offisielle turneringsarenaen.

  Den andre utgaven av«Hobie Fishing Europe Championship» vil trolig samle Europas beste kajakkfiskere, da det skal konkurreres om tittelen Europeisk mester. Den fiskeren med flest innveide fiskecentimeter etter to fiskedager vinner turneringen.

  Alle deltakere vil fiske fra sine egne Hobie Mirage-kajakker, og det er gjedde, abbor og gjørs som er argetarter. Konkurransen praktiserer «fang, fotografer og slipp»-metoden, så her er det ikke snakk om å bagge predatorer. Påmeldingsavgiften er 100 euro, og det er fri påmelding for alle som er i besittelse av en kajakk av riktig merke..

  – I tillegg til EM-tittelen, vil vinneren også kvalifisere seg til «Hobie Fishing Worlds 2015». Påmeldingsavgiften til alle deltakerne vil gå til å dekke reisekostnadene til vinneren. I tillegg vil det være mange andre flotte premier. Blant annet blir størst fisk, best rigga kajakk og den deltakeren som har reist lengst for å komme til eventen bli premiert, melder arrangørene.

  Mer informasjon finnes på www.hobiefishingeuros.com.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles