More

  Hvorfor HOOKED.no?

  For fiskern

  Skal du på fisketur i dag, enten på impuls eller som en bedre planlagt tur, så har du en utfordring når det kommer til informasjonsinnhenting og deling.

  HOOKED.no har gjort det er lett å finne nye fiskekamerater, lese anbefalinger, ta vare på de magiske øyeblikkene og lære om utstyr og teknikker. 
  Sterke personverninnstillinger lar deg skryte av den store fangsten uten å fortelle hvor du tok ruggen! Du bestemmer hvem som får se hva, og kan med dette lage din helt personlige fiskedagbok.

  Overmodent

  Vi i HOOKED følte selv det var mangel på en «riktig» løsning. En løsning som var mer brukervennlig, inneholdt bedre funksjoner, som var tilgjengelig på både web og mobil – rett og slett en tidsriktig og moderne løsning for alle sportsfiskere, uavhengig erfaringsnivå og interessefelt.

  Uansett om du fisker én gang pr år, eller er over gjennomsnittet engasjert – sverger til saltvann, eller elvefiske – Her får du markedets beste løsning med skreddersydde funksjoner lagd for fiskere – av fiskere.

  Rekruttering og generasjonsskifte

  Vi må samtidig tenke på morgendagens fiskere, hvordan innhenter de informasjon, hvordan snakker de sammen, i hvilke fora finner vi de og ikke minst – hvilke forventninger har de?

  Hvis man overfokuserer på de få entusiastene man har og ikke tenker nytt og rekruttering, vil lokalkunnskap og engasjement råtne ved rot.

  Det er større skiller enn noen gang på hvordan dagens ungdom og våre mest erfarne fiskere fra den ‘gamle skolen’ gjennomfører sin sportsfiskehverdag og hva de forventer. Det er dette vi må svare på. Derfor er HOOKED.no er ingen trussel – det er en mulighet.

  En helt ny markedsplass

  Forvaltning, tilbydere, turistkontor og andre
  Mange vil kunne ha en interesse av å kunne komme i kontakt med vår brukergruppe, og brukergruppen ønsker ofte å få informasjon om relevante produkter og tjenester til deres hobby.

  Vi har gjort det hele veldig enkelt!

  Lokale foreninger, tilbydere, grunneiere og andre interessenter kan med enkle grep informere publikum og sitt nærmiljø om sine produkter og tjenester på en lettfattelig og profesjonell måte.
  Nettopp det å kunne komme i kontakt med både sitt eksisterende fiskemiljø, nye fiskere og tilreisende turister er avgjørende for å kunne utvikle bærekraftig fisketurisme. Derfor samarbeider vi også med Inatur Norge (www.inatur.no) for å kunne utnytte dine data på best mulig måte.

  Uavhengig om du opererer stort eller lite, tilbyr personlig guidetjenester, utleie av gjestehuset, forvalter fiskeretten, har events og kurs eller annet – HOOKED.no en uvurdelig kanal.

  Registrer deg nå, og kom i gang nå

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Previous article
  Next article

  Related articles