More

  Her er nye Fishspot

  Fishspot.no legger til rette for fiske i Hedmark og Oppland på vegner av grunneierene i området. Nå kommer det hele i ny innpakning.

  Av: Endre Hopland

  – Hos Fishspot finner du oversikt over fiskemuligheter etter ørret, røye, harr og gjedde, i elver og vann og for alle ferdighetsnivåer. Fishspot ønsker å kombinere norske tradisjoner med moderne fiskeforvaltning for å møte dine forventinger, og vi håper våre nye hjemmesider både er til inspirasjon og gir deg informasjon når fiskeeventyr skal planlegges, sier Gudmund Nygaard i Fishspot til Hooked.  Skal du jakte storørret med flue, eller kanskje ta familien med på helgeutflukt? Fishspot har delt inn fisketilbudene i ulike kategorier, med tilbud for barn, din familie, og for avansert fluefiske.

  – Vi har også delt inn alle våre tilbud kommunevis. Vet du hva du er på utkikk etter, kan du også prøve søkefunksjonen vår, sier Nygaard, som også lover at flere nyheter er på vei, både hva fisketilbud, overnattingsteder og funksjoner på Fishspot.no gjelder.

  Ta en kikk på den nye fiskeportalen og la deg inspirere. Her finnes det mye moro og store opplevelser for både liten og stor.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...
  Previous articleSlik fisker du brosme
  Next articleSjekk det beistet

  Related articles