Her er nye FishspotDel dette:

Fishspot.no legger til rette for fiske i Hedmark og Oppland på vegner av grunneierene i området. Nå kommer det hele i ny innpakning.

Av: Endre Hopland– Hos Fishspot finner du oversikt over fiskemuligheter etter ørret, røye, harr og gjedde, i elver og vann og for alle ferdighetsnivåer. Fishspot ønsker å kombinere norske tradisjoner med moderne fiskeforvaltning for å møte dine forventinger, og vi håper våre nye hjemmesider både er til inspirasjon og gir deg informasjon når fiskeeventyr skal planlegges, sier Gudmund Nygaard i Fishspot til Hooked.

Skal du jakte storørret med flue, eller kanskje ta familien med på helgeutflukt? Fishspot har delt inn fisketilbudene i ulike kategorier, med tilbud for barn, din familie, og for avansert fluefiske.

– Vi har også delt inn alle våre tilbud kommunevis. Vet du hva du er på utkikk etter, kan du også prøve søkefunksjonen vår, sier Nygaard, som også lover at flere nyheter er på vei, både hva fisketilbud, overnattingsteder og funksjoner på Fishspot.no gjelder.

Ta en kikk på den nye fiskeportalen og la deg inspirere. Her finnes det mye moro og store opplevelser for både liten og stor.

Del dette:
Prev Slik fisker du brosme
Next Sjekk det beistet

Comments are closed.