Det er en milepæl når vi nå kan offentliggjøre at Subaru går inn som generalsponsor for Oslo Internasjonale Fiskefestival den 22. august, og samtidig inngår et samarbeid med Hooked.

Våre lesere er primært menn som er interessert i fiske, friluftsliv, jakt og ting mannfolk er opptatt av. Å finne en partner i verdensklasse som Subaru, som deler målgruppa og mange av de samme verdiene våre, er derfor utrolig gøy. Hooked er ydmyke for støtten og ser frem til et spennende samarbeid.

Det skjer kule ting allerede nå i sommer og du kan være med på moroa! Det blir straks en Facebook-konkurranse, og på festivalen kan du også være med og kjempe om gratis lån av en Subaru Forester-fiskebil i tre måneder. Mer om dette kommer vi tilbake til litt senere.

Som du ser av bilde øverst i artikkelen, har vi oppgradert bilparken litt. Denne fete fiskebilen, som du altså kan vinne, er å finne på veien, i skauen og ved en elv nær deg denne sommeren. Bilens jomfrutur var nå i helgen under Fjellsport og Fiskefestivalen i Hemsedal, og det var en kanonopplevelse!

Noen fullverdig biltest er vel litt utenfor vårt ekspertområde, men bilen er en fryd å kjøre, har plass til absolutt alt vi trenger (og litt til) og får oss frem over alt. Sammenlignet med de vanlige bilene vi har kjørt er denne helt suveren. Jeg (Bernt) kjører uten unntak meg fast et eller annet sted hvert eneste år, og må derfor alltid la noe være igjen hjemme. Å nå få styringen over en AWD som i tillegg ser fet ut, er jo rene julekvelden. Bilder og rapporter fra våre opplevelser sammen kommer utover sommeren.

Bilen, en Subaru Forester, ble overrakt på fredag av Carl Erik Bakke hos Birger N. Haug. (Alle foto Christian Scheie)